|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: W dupie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sapp~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Jamera/Calmera
|
![]() Moje pytanie czy knajt 47lvl skille 78/77 z gs i dobrym eq da rade duza zarabiac na scarabach? jak tak i ile w przyblizeniu k na godzine. I czy sie manasaowac czy uhac co jakis czas. Dzieki za odp i pozdro
![]() Albo ile na zulwiach moge zarobic? Kasa najwazniesza narazie Jak jest juz taki temat to sry ale opcja szukaj dziala "do du*y"
Lepiej nic nie mówić sprawiajac wrazenie głupka niż coś powiedzieć i rozwiać te wątpliwosci. Ostatnio edytowany przez pup - 05-03-2007 o 00:57. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() moim zdaniem na scaraby sie nie chodzi zarabiac ale expic
owszem w ciagu godziny wyciegniaesz 2-3 k w zlocie + jakies kamyki ale mysle ze to taki sobie zarobek gdyz np na zwyklych mino bys wiecej zarobil z lootem |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Exp jakieś 20-21 k exp/h, na ukrytych do 30 dojdzie.
Kasa, już nie pamiętam, dawno tam expiłem ale na 2 bp manasóow było jakieś 6-8k, acha no i oczywiście manasy, uhy noś tylko w razie pk czy jak cię 6-7 otoczy.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() A na maintwailn czy jakos tak ile kasy bym zarobil?
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja gdy miałem pacca to jak odrabialem z 43lvla brakowało 3% i robiłem 45lvl to w jakieś 6h zarobiłem 7k w kasie, 11 scarab coinow i po 10 ozdóbek z nich ale przy tym straciłem 2bp uh równe. Oczywiście mowa o scarabach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() ze scarabów zazwyczaj leci dużo kasy
60 knight zarobił raz 6k oczywiscie znam tego knighta ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Sprawdź sam. I najlepiej skasuj tą kupioną postać i zrób nową sam.
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aurea
|
![]() maintwalin tak jesli masz postmana
Scaraby raczej dla expa |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie kupilem postaci tylko mi kolega pozycza kase na pacc i nie wiem gdzie najlepiej kase zarobic aby mu oddac . A to ze ty bez zadnych podstaw i argumentow rzucasz haslami "kupiona"
to nie moja wina. Ja te skille tygodniami potu robilem wiec sie odp. A to ze sie pytam to wynika z mojego braku wiedzy o terenach pacc. ![]() ![]() Wiec czekam na dalsze propozycje dotyczace zarabiania. ![]()
Lepiej nic nie mówić sprawiajac wrazenie głupka niż coś powiedzieć i rozwiać te wątpliwosci. Ostatnio edytowany przez pup - 06-03-2007 o 22:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Z tego co wiem knight najlepiej zarabia na żółwiach, choć scaraby też są niczemu sobie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Dałbyś rade ale ja osobiscie polecam z druidem albo sorcem na dragon lair (DL) kolo venore exp super tylko jak cie otocza 4 to mozesz sam nie dac rady
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
... mam głęboko to, czy kupiłeś postać czy nie. Jeśli kumpel cI pożycza kasę na PACCa (obojętnie, czy prawdziwą, czy tibijską), a tY mu oddajesz kasę w Tibii, to łamiesz zasady (bo albo kupujesz PACC za kasę w Tibii, albo kumpel cI kupuje za kasę prawdziwą, a tY mu za jego prawdziwą kasę kasą tibijską płacisz) gry (a o to mi chodziło odnośnie kupowania postaci). I, kotku, naucz się szukać. A przejść się na scaraby i sprawdzić to nie jest problem. @down: jest to sprzedaż kasy tibijskiej za prawdziwe pieniądze, bądź też kupno PACC za tibijską kasę, co jest jak najbardziej wbrew zasadom... kotku.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 09-03-2007 o 19:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Cytuj:
I, kotku, naucz sie szukac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najbardziej zarabia sie na hydrach z ludzmi ktorym jak nic nie pokazesz to nie placza.