|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Wczoraj gdy moja siostra grała swoiom postacią na rooku i weszła na szkielety na pólnocno-zachodnim wybrzeżu i wyrzucilo ją dwa raz.Za pierwszym razem sie wlogowała a po drugim najpier wyskoczyło zły numer a potem przy nastepnej próbie ze accont jest zablokowany na 5 minut i tak jest caly czas.Czy ma to cos wspulnego z tym że jakaś gosciówa niby powiedziała że umie kopiować pieniądze co polegało na przytrzymaniu klawiszy ctrl i shift i pisaniu CLONE.Co zrobiła i ja wylogowało.
Prosze pomóżcie!!!!!!! Z góry dziekuje za pomoc!!! Ostatnio edytowany przez krystian14 - 21-09-2004 o 15:19. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jesli trzymala ctrl i wpisala CLONE to normalne ze ja kicklo (ctrl+l= wylogowanie z gry), jest to sposob na wyludzenie pieniedzy.
Ale jesli ja za drugim razem kicklo i pisze ze zly numer, to moze byc to hacker... Hmm... moze sproboj odzyskac postac... gdzies byl temat jak odzyskac postac, wiec go poszukaj ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Wydaje mi się że to był hack, ale moge się myleć. Lepiej spróbuj odzyskać konto.