|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demodok
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 50
|
![]() Filmik przedstawia moją i kumpla akcje zabijania złodzieja, który zabrał mojemu kumplowi jakąś kwotę gp
![]() http://rapidshare.com/files/23645718/37_ek.rec.html Mar 03 2007, 20:17:08 CET Killed at Level 36 by Xemia and by an orc berserker of Tresslot Jeżeli coś wkleiłem źle itp. Z góry przepraszam to mój pierwszy filmik jaki wklejam ![]() @Down Ok, skocze na te POI ale wpadnij do mnie to zrobimy seansik ![]() BTW. Coś mało osób komentuje moją pierwszą akcję po długiej przerwie :<. Ostatnio edytowany przez Alus - 31-03-2007 o 21:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Profesja: Paladin
|
![]() no ladnie szymonie ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Venore
Stan: Niegrający
Imię: Dandrok Shadow
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Zuo
Poziom: 125
Skille: 19/26
Poziom mag.: 72
|
![]() Gratz Imon ! Smigaj moim charem na poi
![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Kolejny tani keylogger
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() Założyłem nowe konto i chciałem pisać "mile do wszystkich" piszesz tani key?
To jestes kur*a zajeb**y idjo*a :| To nie jest żaden keyloger lol tylko pierwsza moja akcja od powrotu na PVP... Nie wierzysz wejdz tibia.com zobacz nick kolesia który padł i zobacz że go ubiłem z kolegą... naprawde żal mi ciebie x,x. czyli jak zaloże nowe konto musze poczekać najlepiej 1-3 lata żeby data dołączenia była wiarygodna do filmiku? Wypier***** idjo*o ![]() Przepraszam za wulgaryzmy ![]() Ostatnio edytowany przez Alus - 31-03-2007 o 23:07. Powód: Błąd ortograficzny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Glopson debilu, idz sie lecz
![]()
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Niestety jest to keylogger i nic na to nie poradzę, że tacy się tu kręcą.
Data dołączenia: 31 03 2007 Ostatnio edytowany przez glopson - 31-03-2007 o 23:13. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Profesja: Paladin
|
![]() up
o co ci biega kurw** ?? film ciekawy, widac ze pvp ze mna cwiczyles ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Nie ogladalem jeszcze przyznam sie Ale mam pytanie Alus moge Ci ukras Avatara?
![]() a jednak poogladalem i fajnie mi sie podoba tylko troche dlugo Ostatnio edytowany przez Jucha Furora - 31-03-2007 o 23:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() @up
Wez sobie ofc.. ja też go zapożyczyłem z innego forum ![]() btw. proszę ściagnij ten filmik obejrzyj nawet na przwinięciu, zobacz fraga i skomentuj że to nie keylogger bo chłopy maja kąpleksy i myślą że jestem evul master zaspany hackier ... :/ @down staryy jak masz mnie wyzywać albo pisać niepotrzebnie... Ostatnio edytowany przez Alus - 31-03-2007 o 23:35. Powód: Błąd ortograficzny :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2007
Imię: Genek
Świat: Furora
Poziom: 101
|
![]() Filmik jak na 1 good ;p nie wiem dlaczego wszyscy go wyzywacie ... Nie pasuje wam to po co wlazicie do tego tematu? Filmik dal po to zebyscie go ocenili a nie wyzywali ze to keylogi etc.
Jedna osoba napisze ze to Keylogger i zara wszyscy to samo pisza . Wiekszosc ludzi nie ma tu swojego zdania. Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2007
|
![]() Cytuj:
@Topic Poprostu Giezet ![]() Tu jest rehost: http://www.speedyshare.com/190378449.html A Tu Scan: Scan taken on 31 Mar 2007 21:17:58 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Plik Czysty ![]() Ostatnio edytowany przez Zeny - 01-04-2007 o 00:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
|
![]() czasami to zal mi tego forum.. jeden idiota napisze ze keylogger a inne newbe nie znając sie na tych sprawach nie ściągają i też powtarzają ze to key chociaz nawet nie sprawdzali.. powinny sie bany posypać na ip
Film oczewiście czysty, ten cymbał z rozowym avatarem w kazdym filmie pisze ze key |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany