|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Takie pm to już chyba w świecie tibii codzienność, n00by zrobią wszystko, żeby Cię "shackować", zamiast popracować trochę samemu, chcą wzbogacić się kosztem cudzej pracy. Gracz o nicku Nocna kicia, z serwera Elysia też się chce tak wzbogacić, o to wykaz naszej rozmowy...
13:44 Nocna kicia: Czessc 13:44 Nocna kicia: polak? 13:44 Ben Phoenixian: tak 13:44 Ben Phoenixian: a o co chodzi ? 13:44 Nocna kicia: z posród tibianczyków gm wybral ciebie na to zebym ci zalozyl pacca 13:44 Nocna kicia: chcesz czy nie? 13:44 Ben Phoenixian: LoL 13:44 Ben Phoenixian: chce 13:45 Ben Phoenixian: ![]() 13:45 Nocna kicia: to musisz mi dac numer i haslo 13:45 Ben Phoenixian: pier*** sie ! debilem nie jestem I na ty, dialog się urwał. Zoriętowała się, że nie jestem na tyle głupi żeby jakiemuś ******** bezczelowi dawać ACC i PASS, przestrzegam innych graczy, żeby nie dali się przez nią zwałować i zrobić w konia. Jak narazie Nocna kicia, ma level 1, ale o ile wyjdzie na maina to ma ode mnie na dobry początek 2 deady (więcej nie bo nie chce mieć red skulla). Proponuję także by w tym temacie zamieszczać wykazy z podobnych rozmów, dzięki czemu każdy z nas będzie mógł zobaczyć jaki gracz jest nie godzien zaufania. I ustrzec się przed różnymi przekrętami... Ostatnio edytowany przez Vicious Phoenix - 31-08-2004 o 14:09. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() ![]() |
![]() Do czego ludzie umieja sie posunac.
www.tu.byla.strona.pseudo.hackerska.pl To byl szczyt wszytskigo. Widzialem Keyloggery , keykeepery. Cale gówno. Ale to mnie zaszkoczylo POWIEM 1 UZYTKOWNIKU TIBI JEZELI NIE POMZESZ HACKEROM (SCIAGL GÓWIEN) ONI CIE NIE SHAKUJA. To by bylo na tyle Pa. <edit by Dr. Omader> Usunąłem tego linka bo jeszcze by ktoś sie na to nabrał. Ludzie czesto klikaja nie patrzac na co.
Pozdrawiam ! Bart The Disciple of Storms ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 31-08-2004 o 15:48. Powód: usuniecie linka |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: yyy o co chodzi ?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arthas Dark'Fist
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Monarh
Świat: Xantera
Poziom: 53
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Jago !! normalnie to sa jacys debile !! jak mozna komus konto Hackowac !! to jest czyste chaamstwo !! chcail bym dorwac jakiegos chakera na wysokim lvl. i jemu bym zchakowal konto ciekawe jak by on sie czul (nie jestem hakerem !! oddal bym mu konto !!) chcialbym tylko zobaczyc jak on by sie czul !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() kolejny przykład głupiego zachowania hakera.....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2003
![]() |
![]() Ja gram na serwezre antica i cos o takich debilach wiem, nie mam zapisanej tej rozmowy ale koles do mnie pisze ze podobno nie jestem thifem i czy nie chce kupic pacca i zeby sie pospieszyl z decyzja bo bierze udzzal w licytacji chaty,procz tego juz od 5 dni usiluje spylic demon shielda bylem juz u 10 ziomow i kazdy bwrzucal mi na trade 40 platynek albo mowil zeby mu na dp wsadzil bo cap nie ma itp.To troche dobijajace.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Niestety czasami ludzie aż proszą sie o hacka, sciagają wszystkie pierdoły ze stronek których zrobienie nie zajmuje wiecej niż 10 min(czy to tak trudno zauważyc?). Jest kilka sposobów aby być pewnym, że nie zostaniesz shackowany - pierwszy i chyba najbardziej skuteczny to wklejanie hasła z notatnika lub jakiegos edytora tekstu (nie zajmuje to wiecej czasu a jestes zabezpieczony
![]() Nie chce tu nikogo obrażac tylko opisać sytuacje. Wiem ze wystepuja takie paranoje w stylu - "hakerzy" podawają "kumplą" płyte z muzyka na ktorych sa keylogery -->co ta gra robi z ludzmi:/ tu na potwierdzenie moich słow: 15:27 Jointerset: WWW.TIBIAi.PRV.PL <---- New Oficial TIBIA Web Site // New Town New Monster, New Items and the Last..,, NEW QUEST ! szkoda tylko że najczesciej to polacy hackuja:/ Nie rozumie tylko jaka jest pozniej radosc z gry gdy masz super stuf tylko niczego sam nie zdobyłes... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Zrobienie takiej listy nie ma sensu bo:
1. potencjalna ofiara i tak tego nie przeczyta, 2. przewaznie sa to albo 1lvl chary albo chary nie potrzebne, 3. i tak kazdy kto tak wymusza zmienia nicka co jakis czas, znaczy postac bo za duzo ludzi wie ze robi waly Po raz kolejny radze przeczytac te tematy: http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=4078 http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=4068 Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2004
Lokacja: Nieważne
|
![]() Ja dosyc czesto widze na trade jak ktos krzyczy: "A to taka fajna stronka gdzie jest to,tamto..." i zazwyczaj konczy sie na .pl.To dosyc smutne ze nasi tak staraja sie o zchakowanie kogos...
Co tu duzo mowic?Klik! Nie gram juz na Chimerze. Za duzo noobow mnie nekalo :/. Teraz pocinam na Aurerze Nick: Bartolu'Dragoth Profesja: Knight Poziom: 13 Skille: 54/53 (ciagle trenuje) Magic Level: 4 Swiat: Aurea ( ![]() No i co tu duzo mowic? =\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Niemasz co się wysilać z tą nocną kicią, ludzie zakładają najczęściej nowe postacie do takich rzeczy, żeby jak dostaną za to bana(mogą dostać,wystarczy napisać do GM) a grają inną postacią:/
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Haha, o to chodzi ze oni niehakują tylko wy sami ladnie podajecie haslo...
apr niezauwazyliscie ze to sa sami polacy? ja niewidzialem innego czlowieka ktory hakował tylko polacy.., dlaczego zyje w kraju gdzie wszyscy kradną eh.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Nocna Kicia raczej nie wyjdzie na main
![]() to jest rook char i tyle ![]() a tak pozatym to mnie juz nic nie dziwi ![]() pacce, przekrety z bs, sprzedawanie acc itp.... Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2004
|
![]() Ostatnio na Solerze typek na kanale trade podawal ling do strony (niby film z anihilatorem tylko ze jeszcze nikt go nie wykonal na solerze) link bym na stronie webpark.pl z koncowka exe i mój kolega 51 lvl pal nie zobaczyl tej koncowki i zabral sie do sciagniecia po chwili wyrzucilo go i wiecej nie zobaczyl Boh'ow , C-ara C-legsow i takich tam jeszcze pierdół :/ jak widać najczesciej POLACY chakuja bo sami nie umia dorobic sie takiej fortuny!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A po drugie - skoro Polacy nie umieja dorobic sie takiej "fortuny", to ten twoj kolega pall to Niemiec? Szwed? Czy tez kogos zchjakierowal? ![]() Cytuj:
Pozatym - nie pasuje cos, to sie wyprowadz ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Po pierwsze wiekszosc ludzi ma hacka, bo nie przestszega podstawowych zasad, uzywa jakis tibiagg ********xy itd z wbudowanymi keylogerami. Przykladem moze byc tez, ze taki 51 lvl pall dal sie nabrac na prosta sztuczke ;p Bo jak filmik moze miec koncowke *****
Trzeba troche uwagi, bo wiekszosc metod tych tzw "hackerow" to prymitywne sztuczki, zerujace na naszej chciwosci i checi wzbogcenia sie. Bo np jak mozna dac sie nabrac na pacc za 25 k ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2004
|
![]() a ja mam do was takie jedno pytanko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________ Profesja: Knight lvl: 16 skille: 50/49 (rosna) mlvl: 3 (prawie 4) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Nieobecny.
|
![]() Jedynym 100% sposobem na pozbycie się keyloga jest reinstal systemu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() dziś miałem taką sytylację:
stoi se na rocku taka łajza w bialo czerwonym ubraniu( ![]() i krzyczy: Kto chce pacca za darmo??!! aż mi się serce kraja, no ale co poradzimy mojego brata hakneli w następujący spodób: jest dość nowy w tibi i nie zdążyłem mu powiedzieć żeby nie ściągał od nieznanych gościu na trade reklamował się: kto obejży film z demonami no i mój brat zaczoł ściągć... XXXXX***** ![]() a że miał e mail na msn (tam jest taka blokada anty spamowa) że jak próbowałem jego pass odzyskać(bo zmienił jakiś ch*j złamany) to było napisane że coś tam "nie możemy wysłać e maila z hasłem bo jest jakaś blokada anty spamowa ![]() ehhh.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() heheh
przypomniala mi sie pewna rozmowa ktorą potoczyłem z jednym z takich typkow na aurerze.... wpierw udawalem ze jestem zaintereswoany jego uslugami a potem zobaczcie sami 11:53 Kuzio Mystic: ja chce pacca 11:53 Xiudaw: ok 11:53 Xiudaw: na ile? 11:54 Kuzio Mystic: 3 miechy 11:54 Xiudaw: ok 11:54 Kuzio Mystic: dasz? 11:55 Xiudaw: tak 11:55 Xiudaw: to chcesz? 11:55 Xiudaw: ej 11:56 Kuzio Mystic: no 11:56 Kuzio Mystic: co mam zrobic? 11:56 Xiudaw: ok 11:56 Xiudaw: to podaj numer i haslo na to konto na ktore chcesz miec pacca i pacc bedziesz miec za20minut 11:56 Kuzio Mystic: 4555796 numer 11:57 Kuzio Mystic: kuziomistrz - haslo 11:57 Kuzio Mystic: jestes 11:57 Xiudaw: ok 11:57 Xiudaw: chwila 11:57 Kuzio Mystic: ok 11:57 Kuzio Mystic: adori gran 11:57 Kuzio Mystic: ej 11:58 Kuzio Mystic: tylko wez mi nic nie zabierz 11:58 Xiudaw: ok 11:58 Kuzio Mystic: bo ja tam mam war hammer 11:58 Kuzio Mystic: pleta armor 11:58 Xiudaw: no ok 11:58 Kuzio Mystic: nie zabierzesz? 11:58 Xiudaw: tylko zaloze pacc 11:58 Kuzio Mystic: dizeki jestes kumpel 11:59 Xiudaw: ej 11:59 Xiudaw: nie takie jest haslo 11:59 Kuzio Mystic: kuziomistsz 11:59 Kuzio Mystic: !! 12:00 Xiudaw: aha 12:00 Kuzio Mystic: ej masz konto na tibia.pl? 12:00 Kuzio Mystic: na forum 12:00 Xiudaw: nie wchodzi 12:00 Kuzio Mystic: mi wchodiz!! 12:00 Kuzio Mystic: moze zly numer 12:00 Kuzio Mystic: dalem 12:00 Kuzio Mystic: poczekaj 12:00 Xiudaw: ok 12:01 Kuzio Mystic: masz konto na tibia.pl? 12:01 Kuzio Mystic: na forum? 12:01 Xiudaw: nie 12:01 Kuzio Mystic: szkoda bo bym cie dodal do znajomych 12:01 Kuzio Mystic: 455796 numer 12:01 Xiudaw: aha 12:01 Xiudaw: ok 12:01 Kuzio Mystic: jedna 5 za duzo 12:02 Xiudaw: co jest nie tak bo nie wchodzi 12:03 Kuzio Mystic: shakowales mnie!! 12:03 Kuzio Mystic: nie moge sie zalogowac 12:03 Xiudaw: nie 12:03 Kuzio Mystic: na tibia.com 12:03 Xiudaw: jeszcze nie weszlem na konto 12:03 Kuzio Mystic: haker! 12:03 Kuzio Mystic: powiem GMom 12:03 Kuzio Mystic: zbanuja cie !! oczywiscie udawalem zeby wymusic go do ujawienia konta na tibia.p, ale chyba takowego nie posiadal pozdrawiam ;P
![]() |