![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
![]() |
![]() Na tibia.pl powinno pisać która broń jest jedno a która dwuręczna gdyż nie każdy to wie a gracze próbują czasem wcisnąć kit że dana broń jest jedno ręczna. Ja bardziej wolę jednoręczne gdyż wtedy ćwiczę shielda.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Ale ty masz problemy stary.Wchodzisz na bronie i klikasz i masz opis.A pozatym jak chcesz kupic cos wiekszego to mowiesz zeby kolo ci pokazal na depot i sobie z shiftem patrzysz.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
![]() |
![]() Tak jak sobie z shiftem patrzysz to nie widac czy to jednoracz czy nie .....
|
![]() |
![]() |
#4 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Two handed to akurat wiem, ale reszta się tak nie nazywa. Z chęcią nauczę się sposobu vegety na sprawdzanie tego ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panowie teksty typu wolę bronie jednoręczne bo mi się shielding ćwiczy są pozbawione sensu.
![]() Owszem dla noobów tak, ale chyba każdy wie że Rycerz nie będzie na 30 lvlu solował smoka jednoręcznym FSem, na pewno weźmie GSa jeśli ma. Skille się ćwiczy na początku , w trakcie , albo po nabijaniu lvl. Nie można tego robic na wyrywki. Pozatym dwuręczne bronie zazwyczaj mają więcej ataku niż jednoręczne. więc nie można powiedzieć, czy bronie jednoręczne czy dwu..... Powodzenia w tibii, zapraszam na Lunarę |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Zgadzam sie. Graczom poczatkujacym przydal by sie opis przy broni czy jest 1 czy 2 reczna.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Elvian wydaje mi się że źle mnie zrozumiałeś bo ja nie przeprowadzałem sondy na temat "Które bronie są lepsze 1 czy 2 ręczne" tylko chciałem się dowiedzieć jakie z nich są 2 a jakie 1 ręczne i powinno to być napisane na tibia.pl. Ja jestem rycerzem na 16 poziomie i wciąż jeszcze o pokonaniu smoka mogę sobie co najwyżej pomarzyć więc nie obchodzi mnie co ty bierzesz na niego.
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() www.tibia.gery.pl ->tu znajdziecie ktora bron jest 2r i 1r.