|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kylu88 - 31-03-2007 o 13:19. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() hmmm...nie wiem
nc/ zamykam dzwi i wychodze ;/ 2x down Mysle ze taki glupi nie jest zeby pomylic plytke ze sterownikami ;p Ostatnio edytowany przez omg_1991 - 31-03-2007 o 13:29. |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Eeeee
A czy zainstalowales all skladniki sprzetu? (programy do procka, kart itd) Jezeli tak to sproboj jeszcze raz prawdopodobnie nie ta plytke instalowales lub wogole. Nie opisales dokladnie wszystkiego, bo skad mamy wiedziec czy twoj komp nie spadl z 10 pientra? ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Dbam o niego lepiej niz o wlasna siostre
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() A zobacz czy w tibi masz ustawiony engine graficzny na Dx9. Jeżeli nie, to tak ustaw.
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez omg_1991 - 31-03-2007 o 13:38. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Niestety to nie to
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() moim zdaniem powinno powstac chyba jakies podforum o tematyce problemow z kompami netem itd poniewaz co nie spojrzysz na "o wszystkim i o niczym" stworzonych jest 3 + - tematow "plx help net mi muli" albo "komp wolno chodzi" , to sie zenujace robi jak dzieci nie majac zielonego pojecia wala to na forum mmorpg.
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() @up
On uogólnił, a piszesz jak dzieciak więc to pewnie dlatego. Stery od graficznej/DirectX/FAQ |
![]() |