|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Ja wiem, shakowane zostało jedno z największych Polskich for o Tibii. Kożystałem z forum ok. godziny 10 rano, i czy jest możliwość, że mam keyloggera na komputerze? Niektórzy użytkownicy mówili, że przez haka, można złapać keyloggera. Czy to prawda i czy mój komputer jest zainfekowany?
P.S Po wejściu na forum, nie logowałem się na postać. Jest nienaruszona ^^
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Chodzi ci o org.pl? Jak tak to był jeden wielki żarty. -.-
![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() tak, użyto exploita polimorficznego + zmodyfikowanej owntibii (AV ci nie wykryje). Podobno byl też rootkit, ale to niepotwierdzona wiadomość.
Nie loguj się do tibii przez jakiś czas a najlepiej wcale. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Co roku to samo
![]() Ostatnio edytowany przez Silnikos - 03-08-2008 o 10:55. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() wejdź tam jeszcze raz a sie przekonasz, boze dzisiaj to serce placze jak widze ze pol forum boi sie o swoje p sety
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() @up
Widziałeś moje EQ? Nie. Więc się nie wypowiadaj, chyba że nie znasz innej cześci EQ niż p set. Już wiem że to był żart... A może naprawdę było shackowane, a admini tamtego forum obrócili wszystko w żart, a jutro Hestoran (jeśli był na orgu) nie zobaczy swojego p seta?!
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Przysłowiowy pset, to jest czesto uzywane wyrazenie chyba ze nie wiesz.. Zobacz do tematu mojej gildi i spojrz jakie mam eq okej? Cytuj:
![]() Exploit z wmf juz dawno zostal zalatany. A jeszcze jedno tak sie pisze -> Korzystałem Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ogolem next time zanim napiszesz posta ze hakneli torga , moze warto sprawdzic informacje na samym orgu? Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Hestoran - 01-04-2007 o 23:58. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry Lifter, ale nie pisz takich rzeczy kiedy coś piję, bo następnym razem odkupisz mi klawiaturę
![]() Ciekawi mnie to, że z roku na rok - userzy nadal się nabierają. Zarówno na Waszym forum, jak i u nas ![]() ![]() Z pozdrowieniami dla tibia.pl, Azazel ![]()
![]() |