![]() |
#1 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
![]() Lol? Ładna akcja? Made my day =)
Strzelanie na chama sdkami, zero organizacji, słyszeliście kiedyś o combach, ventrilo\teamspeak? Omfg... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() piękna akcja lol2 buahahahah żalowi jesteście
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() fajna macie organizacje, chlopaki.
smiac mi sie chce |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() @up up
jeden napisal reszta powtarza -.- chodzi mi o poczatek filmu to byla niezla akcja co do zabicia tego 120ek to w sumie moglo by byc lepiej |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Beznadzieja! Nie mam pojecia jak chcecie wygrac ta wojne , no chyba ze Wasi przeciwnicy sa tacy zajebisci jak wy to macie szanse
![]() @ bardzo ladna akcja.... ten film pokazuje jaki knight jest zajebisty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 101
|
![]() hahaha zajebista organiazcja i wogole zajebiesty film hahaha
21:26 Elessar Turgon [103]: 3 sds 21:26 Elessar Turgon [103]: plz nice ile on mial sd ogolnie 2 ? wogole taki najt z tyloma sorcami na plecach powinien pasc w 4 sek. ok oni chcieli nam pokazac jak sie nie ciula ok 5 4 3 2 1 ups ! :/ aha polecam Teamspeak albo Ventrilo bo inaczej daleko nie zajdziecie |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() 22:07 Sir Ven Krazy [7]: to teraz mnie sluchaj
22:07 Sir Ven Krazy [7]: i spadaj z krzesla 22:07 Sir Ven Krazy [7]: tydzien temu 22:07 Sir Ven Krazy [7]: dalem keyloggera na forum o cs 22:07 Sir Ven Krazy [7]: wczoraj ktos go sciagnal i wpisal passy do tibi 22:07 Sir Ven Krazy [7]: wbijam na konto na tibia.com 22:07 Sir Ven Krazy [7]: a tam 20 nb charow 22:07 Sir Ven Krazy [7]: rozne swiaty 22:07 Sir Ven Krazy [7]: oO 22:07 Sir Ven Krazy [7]: lekkie zdziwienie To ja z boarda nic nie sciagam juz >.< troche sie z nim meczyliscie :~~ ale wazne ,ze padl xD |
![]() |
![]() |