|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Przempol
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 33
Skille: 68/58
Poziom mag.: 35
|
![]() mam sorka 19 lvl 15 magil lvl i nie wiem na czym mam expic
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() po 1 sa od tego tematy ;] po 2 na DC na ghoulach nie tracisz wogole manaskow a kasa ladnie idzie
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() idz sobie na roty +dwarfy do 26 lvlelu -.- ja ci proponuje kupić paka i na darashi zajmie ci wbicie 40 lvlela 5 dni...
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Kellerman - nie za dużo tych postów? Nie masz nic lepszego do roboty? Czy chcesz utrzymać średnią 25 postów/dzień?
edit: down: Mogłeś zedytować powyższego posta, jednak wolałeś podwyższyć średnią do 25,5/dzień. Bo taka jest prawda, że wszędzie udzielasz się jak opętany, niekoniecznie pisząc z sensem.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 14-04-2007 o 02:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wniosłeś nic nowego do tematu mogłeś to napisać na pw zawsze odpisuje... nie poprostu to mój ulubiony dział...
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
szukaj poradniki dla sorców |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Imię: kasii
Profesja: Paladin
Świat: astera
Poziom: 100
Skille: 90+2/69
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
na pytanie gdzie mam expić odpowiadasz coś w stylu kup pacca zal.pl co do tematu soldy to dobry wybór potem jak będziesz mógł monka stawić to guardy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Doliczylem sie juz 20 takiego tematu. To naprawde nie boli jesli wbijesz 26lv na rotach i zwyklych dwarfach. potem to juz mozesz z summonami chodzic na wieeelllleeeee potworkow. Zreszta po co ja sie rozpisuje jak juz wspomnialem jest od h.... takich tematow wiec se poszukaj.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Thais
Imię: Elfo del Bien
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: High Cavaliers
Świat: Valoria
|
![]() W 5 dni na darashi 40lvl lol chyba z botem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Imię: Knight Shadow'Axe
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 12
Skille: 60/60
Poziom mag.: 3
|
![]() Z trującą rozgą to na cyce,rotki, minosy a więcej nie wiem co by mogło byc
![]() |
![]() |
![]() |