![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Filmik przedstawia jak najlepsza gildia Furory pekuye ludzi
![]() http://video.google.pl/videoplay?doc...=vision+rulezz Link jest na video google ale niedługo dam do pobrania na dysk ![]() Ostatnio edytowany przez Mati1298 - 21-01-2007 o 17:21. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Usunięty
Imię: Pwnzor
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 46
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Juz ogladajac te 'efektowne' napisy wstepne z Movie Makera odechcialo mi sie ogladac.
//Edit Dobra, zobaczylem i jest taki sobie ; X Z ta druga piosenka zjebales kompletnie sprawe. Ostatnio edytowany przez ShadowSSJ2 - 21-01-2007 o 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Jak bym mial Vegasa 7 wszystko by wyszlo inaczej a wiec wiesz
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Kolejna tubka wazeliny... Do tego źle wykonana.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Nie ma to jak lizodupy... wy serio myślicie, że jak będziecie mówić ''vision rulez'' ''imargam zrobie ci l..." to nie zostaniecie ofiarami Vision? Tych bachorów? Oni mają was w dupie!
Miłej gry na Furorze ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() a ty jestes ogarniczony czy glupi? Jak chca niech robia filmy o Vision ? Czy jak by ktos zrobil filmik o Eo? tez bys go nazwal lizydupem i ze Eo go nie zabije? wyjdz z tad
Ostatnio edytowany przez Perszing - 03-02-2007 o 13:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() filmik niezly
fajnie sie oglada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() http://vp.video.google.com/videodown...01271596418657
download do filmu odtwozyc mozna vlc media playerem
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Jak jestes frajerem to nie chodz po forum i nie wystawiaj beznadziejnych komentów. Ja jestem za Vision i w dupie mam co o tym myslisz... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Bunz
Świat: Refugia
![]() |
![]() Wylaczylem jak zaczynala sie druga piosenka ... n/c jakies k.... shooooot shooooot ... teraz nagraj film jak padaja ... bo pewnie wiecej razy padli niz zabili ...
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() zdziwilbys sie ;]
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Bunz
Świat: Refugia
![]() |
![]() To moze daj jakies statystyki Ima~ kto wygrywa wojne wy czy duski kto wiecej razy padl itp. o ile posiadasz takie statystyki bo nie wymagam od ciebie zebys kazdego fraga zapisywal no ale napewno wy tez kilka razy padliscie ...
@Edit: Imargam powiedz mi jak doszlo do wojny ?? Ogladalem fotki w twoim podpisie i na kilku questach i nie tylko jestes na screenach z ludzmi z gildi Duskiness prosze powiedz jak doszlo do wojny o ile wiesz ... a i czy na tym filmie na youtube.com pt. Dolnia Muminkow to jestescie wy czy ktos po prostu was nie lubi i powklejal czyjes zdjecia ...
http://www.youtube.com/watch?v=bF0kOAMSJxM&NR Zinédine Yazid Zidane - La légende la plus grande de football.. merci zizou Ostatnio edytowany przez Lockhead - 14-02-2007 o 14:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Vision gromi duskow a jak chcesz wiedziec dokladnie to zajrzyj na forum.tibia.com i na swiat Furora...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Tibia sux
Świat: Tibia sux
Poziom: 41
|
![]() Vision faktycznie narazie wygrywa...
Najzabawniejsze jest to, że ci ludzie którzy kiedy tylko was zobaczą krzyczą "Jesteście najleps!!11" "Wymiatacie!11" kiedy / o ile zaczniecie przegrywać tak samo zaczna podlizywać się Dusk~ ^^ Film średni, było 75k podobnych Pierwsza muzyka występuje w co trzecim filmie o PK/Annihilatorze Druga bez komentarza ![]() @Veltaxio Ale się autor musiał podniecić że się u niego wypowiedziałeś... Ale takie jedno pytanko - dużo dziennie otrzymujesz msg w stylu "Jesteś zajebisty" itp? Takie tam lizodupstwa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Mati1298 - Jak możesz to zuploaduj filmiki w *.rec i podaj linki.
@topic - Filmik może być, a muza jak muza zawsze można wyciszyć, a nie od razu wyłączać film ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Sporo takich msgow hehe , jednak wiecej takich gdzie mi jada ;p
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Cytuj:
-pochodzi z Furory -''hail vision vision rox jebać dusków" -nie przyjmuje krytyki ![]() Oni, pochodzą z Furory, i trzymają z każdym kto akurat wygrywa. Zobaczycie, jeśli Duski wyprzedzą w fragach Vision, choćby o 1 frag, natychmiast się posypią tematy ''duski rox, hail duskinnes, jebać vision". Co do przykładu z EO: Jeśli autor pochodziłby ze swiata EO, a EO był polakiem i często zaglądał na to forum, tak, nazwałbym go lizodupem. W innych okolicznościach nazwałbym go wielkim fanem.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: AIE
Świat: Xerena
Poziom: 118
|
![]() Co do filmu taki se, a co do was lol naabki ;p przeciez to tylko gra, a co do tego co pisal o vision ze sie wylogowali lol ;p przeciez normalne to jest ze loga dali licza sie fragi ;p niewiem czemu jestem za vision moze dlatego ze kiedys kumpla taifun 2x pod rzad ubil i mu sie gry odechcialo Gremar nick moze ktos pamieta ;p
Aha jeszcze jedno 2 dni temu ubilem kolesia na xerenie pozniej sie podawal za Fenixa'gru haha czyli mam tez 1 fraga xD look podpis \/
What happened to you You've played the victim for so long now in this game What i thought was true It's made of fiction and i'm following the same But if I try To make sense of this mess I'm in I'm not sure where I should begin I'm falling, I'm falling |
![]() |
![]() |