|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
|
![]() Witam, mam do was kilka pytań
![]() Kiedyś już tam byłem i widziałem, że całkiem nieźle sie tam expi. Moja postać: Knight lvl 37 skills 71/71 eq dosyć dobre ![]() Pytania: 1.Czy będzie wielka różnica zdobywania expa w ciągu 1h między DC a EF? 2.Czy będzie wielka różnica zdobywania pieniędzy w ciągu 1h (bez lootbaga)? 3.Czy napewno będzie tam mniej osób? Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdro!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: 100lica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wolan of selena
Profesja: Knight
Gildia: Corent
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: zjebane
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() zalezy na jakim poziomie i ile n00bow
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() No odkąd pan pająk gs stoi na przejściu na pewno szybciej się zarabia i expi ;d spokojnie możesz tam na tym lvlelu wyciągnąć nawet do 35 k expa na godzinę do DC;d z kolei tu słabo z kasą ceny war hammera ciągle maleją.. a np. bow zawsze pozostaje w sklepie taki sami do tego można go czasem za większa kasę opchnąć komuś w depocie ;d
Z kolei na EF przy dużym szczęściu na pewno zarabia się więcej i szybciej exp leci ale tu kręci się więcej nooobów więc czasami se nie poexpisz i jeszcze stracisz na kasie ;d bo lubią loocika podkradać ;d
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja expie moim 26 lvl knightem ze skillami 60/60 na elf fortress i sie nie skarże...
zero naabków ,because scouty by ich tam pogonili. Polecam te miejsce, bardzo dobra wręcz wyludniona miejscówka ;p (przynajmiej na refugii) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Zagrodno
Stan: Początkujący
Imię: Inarish
Profesja: Paladin
Gildia: Brotherhood Of Stell
Świat: Aurea
Poziom: 35
Skille: 70/51
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() no ja tez expilem na DC, i po niej na 37 lvlu poszedlem na Elfy, tam w 2 dni wbilem 40 oraz wyszedlem na +~20k (bez lootbaga sama kasam holly orhids i 1 WoI polecialo) wiec polecam to expowisko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Świat: Premia
|
![]() Cytuj:
Imo w Shadowthornie będzie trochę lepiej niż w DC, ale to i tak jest raczej miejsce do rozpaczliwego zarabiania kasy, a nie szybkiego expienia. ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
@topic Niby gs jest po drodze ale 20 lvle inwestują w stealth ringa i tez dochodzą na dc... (przez outlaw camp) polecam EF tylko ze względu na loot z arcanów i dragów, jeśli jednak będzie waste i mniejszy exp- wracaj na dc =) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzięki, a jeżeli moge spytać to na jakie potworki chodzic a jakich nie ruszać, bo raczej na dragonie to za duzy waste a to 50 gp moge wyloocic z kilku elfów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taa ale to bajecznie niska cena ;d
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja radziłbym Ci jendak zostac na DC, mnie w tower shieldzie i skilach 70/70 scouty ( 3-4) hitały do czerwonego hp, do tego trzeba by miec postmana by jakos loota wyciągnąc.
Na DC przyjemnie sie expi, ładna kasa a exp podobn, bardzo zbliżony. pzdr
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() trzeba umiec biegac i miec bohy.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() idz lepiej juz na elfy bij tower + podziemia pod towere(oprocz questa) + jedna czesc fortecy(najlepiej poludniowa gdyz z podziemi masz odrazu tam wyjscie) i uzywaj dwu recznej broni ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Biegać? Czyli w jaki sposób? aby unikać jak najwięcej strzałów czyli chować się za ścianami itd?
![]() Ps. Czy mógłby ktoś zamieścic link do postu/mapki z dokladnym dojściem do Elf Fortress? Ostatnio edytowany przez Soseek - 16-04-2007 o 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() zdecydowanie elf fortece
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() Ponawiam proźbe - czy mógłby ktoś zamieścic mape z dokladnym dojsciem do elf fortress?
Znalazlem temat bodajze "gdzie jest Elf Forteca?" gdzie Administrator zamieśćił mape ale u mnie ona nie działa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Być może umieścił na jakimś serwerze zdjęcie i zostało usunięte...
poproś kogoś pod depo nie ma sensu robienia 200 takich samych tematów... zobacz może cichy coś nakręcił o tym...
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() Ok, już sam do tego doszedłem wystarczyło sie troche pomęczyć w tych zaroślach.
Thx wszystkim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja ostatnio byłem na EF na 19 lvku ze skilami 60/60 w 1h wbiłem 20k expa expiłem pod ziemią tam gdzie najwięcej zwykłych elfów i w jednym miejscu gdzie występowały max 2 scouty kasy bylo z 4k razem z loot bagiem + 5 heaven blossoms
![]() |
![]() |
![]() |