|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() Wydaje mi się, że można otworzyć te drzwi po wykonaniu postman questa
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Trzeba zrobic POstman Quest aby otworzyc drzwi ^^
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
|
![]() nie...postmana zrobionego mam i tak nie wejdę, bo po postmanie można do skrzynek pocztowych otwierać. Te drzwi są do jakiegoś innego questa, ale jeszcze nie wiem do jakiego, może to być coś w stylu banuty albo explorera , czy też postmana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() To jedna z wielu nieodkrytych zagadek Tibii, nie żaden postman czy banuta. Łamali sobie nad nią głowę Tibijczycy przed nami i będą łamać sobie po nas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Część questu, najgorsze że nie wiem jakiego i gdzie go zacząć. Możliwe jest też że jest to do jakiegoś outfitu/addona.
Edit: nie jest to część żadnego outfitu/addonu. Będę musiał poszukać Ostatnio edytowany przez Szafa - 05-03-2007 o 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten martwy ludź jest tak stary jak samo Ab'dendriel... Nie chce Cię rozczarowywać, ale... a zresztą. Jak możesz sprawdź czy ów nieszczęśnik ma Vol jak klikniesz na niego Use.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Moze ma to zwiazek ze spoconym cyklopem i warlord swordem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
|
![]() też sie kiedyś zastanawiałem co to jest
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Far far away
Profesja: Elite Knight
Gildia: Xxx
Świat: Refugia
Poziom: 46
Skille: 66/66
Poziom mag.: 5
|
![]() Szukajcie NPC który pozwala na wejście do trupa
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Słomniki
Stan: Niegrający
|
![]() Najprawdopodobniej powinna to być misja z banuty lub explorera...
Ja bym obstawiał, że to jest jedna z misji dla dreammastera (dream challenge quest), ale to jedynie domysły... tym bardziej jeśli te drzwi tam były od początku ab... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie jest Dream Challenge, chociaż nie próbowałem tam wejść po ukończeniu tego questu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
|
![]() Ja natomiast znalazłem coś takiego w hell gate, pod Ab'dendriel. Też się zastanawiam jak tam się dostać i co tam jest:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up tam jest elven poetry , jest to część explorera
![]() @Elevarm mam pytanie dotyczące dreamera, jakie tam są misje ?? tylko zbieranie coraz większej ilosci demonic essense ? Jak tak to ile w sumie , jak nie to jakie są misje ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Knightmare powiedzial na test serwerze że kto ukończy wszystkie misje w DC, otrzyma nagrody równe swą wartością nagrodom z PoI, więc warto czekać... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
|
![]() rowne swa wartoscia nagrodom z poi? aff
Myslalem ze cos ciekawszego ![]() Juz tlumy robia poi sa service teamy pomagajac lacznie nagordy nawet sie nie zblizaja cena do 1 sova z ani :S Jedna osoba ukonczyla w sensie dotarcia na najwyzszy poziom i wziela niby kk tarcze na tescie. To ze ukonczyla to fakt ludzie sami jej oddawali esencje by chociaz jeden mial szanse sprawdzic co tam wyzej jest. Co do tych drzwi , to ani to dream challange ani explorer ani banuta ani postman . To w takim razie co to sa za drzwi? Next long quest? Chcialbym wam uswiadomic ze takich sealed doors nie rozkminionych jeszcze sa 3 Jedne w thais , drugie u rybaka-wariata kolo thais a trzecie w ab. Moze to jeden i tem sam quest , tylko gdzie go zaczac. Wiadomo jedno , takie drzwi zwiazane sa z npc ktorzy daja do nich dostep , a nie z kilofami ng botami czy innymi exploracyjnymi rzeczami. Problemem jest tylko albo i az znalezienie odpowiedniego npc oraz odpowiedniego slowa klucza. Wiec do roboty !! ![]()
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz Ostatnio edytowany przez mago - 10-03-2007 o 11:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A te trzy drzwi to w praktyce jeden quest, ale od tego były inne tematy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
|
![]() Dopytam sie kto to zrobil , jednak wiele osob od nas w tym uczestniczylo - od nas w sensie gildia Ruthless z harmonii , uczestniczylo w sensie rozkminiania na tescie.
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz |
![]() |
![]() |