|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema! Jeśli znódziły wam się demony to ja wam pokażę screeny z Amazon Camp
![]() ![]() ![]() Exp plz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiciory (słabe coś bo tych po 70/80 nie ujmowałem :/) ![]() ![]() ![]() ![]() A tu najwięcej screenów z hitów czyli 43 ![]() ![]() ![]() ![]() A tu jakaś pani chciała mi jedzonko zabrać (wiadomo jak skończyła) ![]() laagi (miałem 2 kicki :/) ![]() ![]() A tutaj jakaś kobieta chciała mi uciec, coś nie jestem przystojny :tongue: ![]() Help? ![]() Ładna niespodzianka ![]() Nienajgorszy loot: ![]() Double loot z valkiri (p-arm i double axe) ![]() ![]() ![]() Końcowy loot: ![]() A tu coś z innej beczki: (1 bronze amulet w zyciu rzecz jasna w minotaurze) ![]() Tutaj loot z valkiri ale w inny dzień (apropos te p-legsy które mam na miejscu gdzie zwykle trzymam wędke znalazłem w jakimś trupie valkiri (ciekawe kto je tam zostawił ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Adnik - 30-09-2004 o 22:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() jednak demony ciekawsze (ale co za dużo to niezdrowo )
![]() gratz loota chociaz bywa lepszy ![]()
Shihann -Hiberna -KNIGHT LVL 30 Best monster solo - Giant spider ( on level 27 ) Best monster blocked - 2 Giant spiders in the same time ( on level 27 ) Best hit - 142 ( on Dragon >lvl 27< ) Best hit from hmm - 54 >lucky...< ( on dragon ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() hehe gz hunta ;p
mi sie podoba bo jesst duzo zdjec a nie jak inni mowia "zdjecia z hunta " i wstawiaja np 2-3 zdjecia... gz ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Kiedyś jak chodziłam na Amazon Camp też takie looty zbierałam. A teraz mlvl głupi musze nabijać. Ale może dzisiaj się wybiorę to jak będę umiała to wkleję zdjęcia z lootem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Częstochowa
![]() |
![]() Gratz lootu i screenów zawsze chciałem chociaż na screenach zobaczyć amazon camp a ty mi to marzenie spełniłes na razie mam knighta 15 level więc zanim się tam wybiore to troche potrwa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() Co jak co ale sccreny sa nawet interesujace lot troszku slaby pozatym wpozo !!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() ladne screeny, szkoda ze na zadnym nie ma pokazanych twoich skili co by nowi mogli zobaczyc jak mocnym trzeba byc zeby tam expic
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() To jest....przykre -.-
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: kOmpUter
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 73+
|
![]() No może demony sie są takie nudne, ale fajnie jest przypomniec stare czasy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |