|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Gram druidem lvl 30 mlvl 34 facc.
Mam kilka pytan odnosnie dragonow: 1. Czy oplaca mi sie huncic na dragonach z 2 ds'ami? 2. Gdzie pujsc na dragony tak aby nie bylo 2 na raz? 3. Czy 2 ds'y zabija dragona czy ja tez bede musial atakowac? 4. Jesli nie bede atakowal dragona to jest szansa ze sie na mnie przezuci? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: 50° 25' N 19° 13' E
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 159
Skille: 93/91
Poziom mag.: 9
|
![]() 1.tak.
2.Kanion koło kazzo. 3.Zależy jak chcesz ale ds zabijają go dosyć powoli, i ty musisz go dobić np. z hmm jak bedzie uciekał bo ds go nie dogonią. 4.eeee........ chyba nie,chyba tak spytaj kogoś innego |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Opyla sie;p przywolujez 2 ds'y i jazda.. jak nie bedziesz bil draga to jest szansa ze przezuci sie na jednego z ds'ow ^^ ale zaale ja zawsze wale go i tak z ruzdzki
![]() ![]() a gdzie to kanin kolo kazzo albo droga do amazon camp jaskinia schody w dol^^ ![]() Powodzenia!
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: ancient headhunter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Zmieniam co chwile-,-
Świat: Aldora
Poziom: zob
Skille: acz sob
Poziom mag.: ie
|
![]() Cytuj:
2. Ancient Temple pod Thais. 3. Zabiją ale bijąc draga (z hmm) dostaniesz więcej exp.. 4. Stój 4-5 kratek od niego i sie nie martw ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Jeszcze jedno pytanko za ile wali dragon z gfb i czy jak sie na mnie przezuci to przestac go klepac i zaczac dopiero wtedy kiedy znowu bedzie klepal ds'y?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Mielec
Imię: Endys
Profesja: Knight
Gildia: Eshin Clan
Świat: Celesta
Poziom: 45
Skille: 79/79
Poziom mag.: 5
|
![]() W Thais jest w Ancient Temple Miejsce gdzie respia sie 2 Dragi ale jest swietne dla druida na FACC. Wystarczy jednego draga ropnac i ubic potem zejsc na dol
przyzwac szybko jeden tylko ds ! Ropnac ise do góry następnie zejsc i bic z rozdki draga potem jak drag ucieka nalazy uzyc HMM. Resp jest co 3-4 minuty wiec jest to dobre miejsce a takze blisko do depo. Na twoim miejscu potrenowałbym jeszcze MLVL mniej wiecej 5+ bo hity z hmm beda lepsze i moze sie zwrocic na pierwszych 2 dragach moze ci zejsc około 10 manasow a nastepnie nie powinny juz manasy byc uzywane. Wiem bo sam tam expilem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: KrK
Stan: Niegrający
Imię: Shadow'blade Knight
Świat: Lucera
Poziom: 78
Skille: 79/77
Poziom mag.: 6
|
![]() Gfb draga - ~60-100
F wave - ~100-160 Combo = ~200-250 uwazaj troche ale zdko sie przezuca ~pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Profesja: Paladin
Świat: Isara
Poziom: 40
Skille: 77+/62+
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() @off topic
A jak dojsć do tego kanionu w kazz ? @on topic ja ta wole 2 monki i na dwarfy guardy ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: KrK
Stan: Niegrający
Imię: Shadow'blade Knight
Świat: Lucera
Poziom: 78
Skille: 79/77
Poziom mag.: 6
|
![]() @borekziom
Oto skromna mapka z dojsciem do draga w Kazz. Mam nadzieje ze pomogłem. ![]() ~Pozdro @endys Z mojego doświadczenia wiem ze dragi pod Ancient Tample respia sie około 10min a nie jak mówisz "3-4 min", 3-4 to sie respia na Pacc ![]() Ostatnio edytowany przez Vodetus - 03-05-2007 o 19:51. Powód: Któż to wie... ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Siedlce
Profesja: Knight
Świat: Furora
|
![]() 1.Tak.
2.Hmmm... kanion kolo Kazzo, pod Ancient Temple albo Forteca Eflow(tam dsy same poradza sobie z dragiem, poniewaz nie ma on gdzie uciec). 3.Tak, ale moglbys im pomoc z hmm. 4.Zawsze jest szansa. Jesli bedziesz stal z daleka i tylko co jakis czas uderzal z hmm to sie nie przerzuci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2007
Imię: Atra Dayn
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 28
Poziom mag.: 27
|
![]() Tak co do tematu.
Niedługo wbiję ten 33 lvl i chyba pójdę na dragi. I tutaj moje pytanie. Czy bardziej opłaca się huncić na Ancient Temple czy koło Kazz? I jeszcze jedno - czy mógłby ktoś zamieścić mapkę, jak dokładnie dojść na draga pod Ancient Temple? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() ja na dragi na 24 lvlu sorcem poszedlem i na jednego schodzilo ok ~7 manasow + ~3 runy hmm... wiec w/g mnie na 30 mozna spokojnie chodzic, bardziej sie oplaca.. no i jeszcze potem ds
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Na dragach waste bedziesz mial.
![]() |
![]() |
![]() |