--> | --> |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak wiec teraz w tym topicu piszemy TYLKO na temat wojny, bitew itd, bez zbednego odbiegania od tematu. Z kultura, mosci panowie. Temat bedzie sprawdzany przez grono moderatorskie
![]() Tresc 1 posta zmienilem (tamten byl troche, hm, malo sensowny) a reszte postow wycialem - bezsensowna rozmowa.. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 13-06-2007 o 13:55. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Mythera
Poziom: 51
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Co do wojen to moje zdanie jest takie ze so glupie i bezsensowne.
Ludize z jednego serwera sie leja, denerwujace kiedy juz znajde sobiejakiegos kolege albo pro 100lvl+ to on jest w wojnie i ani z nim na zadnego questa nie pojde ani na zdengo hunta bo sie boi wyjsc z pz ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
a co do wojen to zawsze na kazdym serwie znajda sie grupy ludzie ktore nigdy sie nie dogadaja ...=) wiec wojny sa nie ukniknione byly, sa i beda na kazdym pvp |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() SW robi PA na nebuli ;<
Sowqu odwazyl sie nawet Kazia bić ;o http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/26167 Ostatnio edytowany przez Lynx - 14-06-2007 o 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
22:37 Neavon [81]: padnie eaby 22:37 Neavon [81]: jebany zyd 22:37 You lose 76 hitpoints due to an attack by Sowqu. 22:37 Neavon [81]: zaraz wleca heheh czego doczekal sie sowi ale jak go vu by zabilo to on do wojny nie dojdzie bo on z " friends " sie nie bije ; DDDDD |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() 22:37 Neavon [81]: padnie eaby
22:37 Neavon [81]: jebany zyd 22:37 You lose 76 hitpoints due to an attack by Sowqu. 22:37 Neavon [81]: zaraz wleca wiec czemu nie padlem ? bo gram dla tibi i freds ktorzy tam sa ? bo nie gram dla rl osob ktore sa idoitami ?bo mam swe zasady ?bo .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tibia sie zmienila i ciagle sie zmienia prawda Finix to ze masz 131 le swiadczy i nie jedna osoba zadaje sobie pytanie " kim on jest" expiles zawsze na hydrach i wbiles lev lól i co wiecej za pare dni bedziesz narzekal ze wbiles 130+ MS
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Ja mogem byc tfoim kumplem, zaquadamy gildie?
LOOKING FOR LUDZIE I VICE LIDERZY TO MY OWN GUILD!!11
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie niestety nie udalo mi sie zloocic ale nie boj sie wiem jak wyglada...
Twoja wypowiedz sugeruje to ze tylko kretyn sowi moze zloocic ta zbroje? Twoja chatka przeciez jest wylozona "very very rare items" i ogolnie jakis ty boski az zal patrzec i oczywiscie jestes jedynym WIELKIM sprawiedliwym.
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Kraina Latających Siekier
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Gdyby nie rebirth TY bys tu nigdy nie pogral. Nie szanujecie ludzi ktorym zawdzeczacie gre tutaj. Nie mowie o vu bo tam chlopakom odbilo od wladzy nie liczac paru jeszce normalnych.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() Na szacunek pracuje sie cale zycie, a mozna go stracic w 1 chwile. Natomiast wy probujecie komus dac szacunek na cale zycie za 1 wojne. Zreszta nie robmy z Rebirth takich bohaterow, skoro jedyne co sie zmienilo to fakt, ze zamiast uslyszec 'pay armor' od szweda, mozna teraz przeczytac to od polaka, wiec nie wiem co widzicie takiego fajnego w zwyciestwie rebirth.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Na szacunek pracuje sie cale zycie, a mozna go stracic w 1 chwile. Natomiast wy probujecie komus dac szacunek na cale zycie za 1 wojne. Zreszta nie robmy z Rebirth takich bohaterow, skoro jedyne co sie zmienilo to fakt, ze zamiast uslyszec 'pay armor' od szweda, mozna teraz przeczytac to od polaka, wiec nie wiem co widzicie takiego fajnego w zwyciestwie rebirth."
z tego co wiem po wygranej z PHYre na TSie jesli ktos wspomnial o PA to pewnie jak ja tam bylem wiedzial ze nawet nie moze nawet o tym pomyslec a co mowa powiedziec walczylem u boku fajnych kolesi i chwala im za to tyle ze teraz dlalaczyli do nich przydupasy z brudnym szklem w tylku i nie szanuja tych dzieki krorym moga tu grac............ tyle ze to historia a trzeba zyc przyszloscia i obiecuje ze to okno w dupie zamienie na brudne szklo z ktorym bedziesz musial nadal grac ................... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() Cytuj: