|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam pytanko. Chodzi o to, że miałem coś kupić od jednego kolesia. Kase mialem wyłożoną na skrzynkę w depo, a on ten przedmiot... Nagle qrde nie wiem dlaczego mnie wywalilo z Tibii
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Leśna
Imię: Kavson
Profesja: Knight
Gildia: Gladiators of Future
Świat: Secura
|
![]() Niestety nie, ponieważ cipsoft traktuje to za zwykły kick i nie jest odpowiedzialny za to co sie w tym czasie z tobą stanie. A kradzież w tibii nie jest nielegalna ;s
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2007
Lokacja: Ostrołęka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Uciekiniereek
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 32
Skille: 66/50
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() chcesz złożyć raport? I co napiszesz?
Drogi GM'ie chciałem kupić od kolesia przedmiot. Wyłożyłem kase i nadle dostałem kicka! Koleś wziął moją kase. Prosze oddaj mi ją bo nie chce mi sie jej odrabiać ![]() Miałeś kicka i tyle ;-) |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokładnie ostatnio pewien ED chwalił się itemkami w depo kładąc je na skrzynki wielu gapiów oglądało i podziwiało nagle puf kolo znika a na skrzyni leży beholder shield i spike sword
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() NIESTETY tak dostałem od ciebie GM-ie bana za nic napisałes tylko masz tak:
-chcesz dołączyć do gildii a ja na to -jasne!Tylko jak? a ty GM-ie napisałeś; -to wejdz na taką stronke niestety nie moge jej podać i zaloguj sie tam. ja tam weszlem i sie nawet jeszcze nie zalogowałem a ty -no to ban! i mnie wyrzuciło z konta!!! i tlatego pisze bo chce odzyskać moje konto!!! nick z konta:Kapselo lvl:18 sorcerer thais ale byłem w tedy kiedy dostałem bana w carlin!!! i chce odzyskać konto!!! |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() 17:15 You are prommoted to a hacked account.
GrAtS! |
![]() |
![]() |
#7 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |