|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Mam kilak pytań dotyczących czarów.
1. Energy Beam, jak to wygląda, czy lepiej kupić Great Energy Beam czy nie kupować. 2. Fire Bomb, jak to wygląda, jakie obrażenia, czy kupować ? 3. Explosion ( podobno podobne do GFB ), to jest GFB w innym wydaniu?? Prosze o odpowiedzi zwięzłe, krótkie i na temat. PS: Moderatorzy zlitujcie się nademną nie kasujcie tego tematu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() 1.Przed twoja twarza przez kilka pol leca niebieskie kolka kto jest w tych niebieskich kolkach dostaje obrazenia
Poczekaj lepiej na gr8 energy beam 2.taki fire field co zajmuje 9 pol KUPUJ 3.Atakuje na 5 pol w ksztalcie +, obrazenia od 0 do calkiem przyzwoitych kup
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() M@th na non pvp kupywanie roznych rodzajow fieldow to strata kasy fild trwa cos kolo 5 sek.
@down Kazz i na kopalnie z 2 hand weapon w p secie bedziesz se spokojnie radzil lecz lepiej miec w zapasie 2 gfb Ostatnio edytowany przez Rankor - 30-09-2004 o 09:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() a właśnie gram na harmoni (non-pvp) i expie na amazonkach, trzy strzały z gfb i dostaje około 300 expa, czy więcej ( ze 5 amazonek 3 strzałami) no i nie wiem czy sie opłaca, mam 12 lvl, kolega mi polecał na trollach ciągle ( jestem w venore ), no i od czasu do czasu zabic ghula i kilka szkieletów ( południe od venore) to co wybrac?? czy wogole ic na co innnego?
PS: z blokerem rozwalam CYCE, nawet szybko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Jak jestes w Venore to najlepiej chodz se na roty, kasy sporo wpadnie a i runki da sie porobic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja się przeniosłem z venore do kazordoon ale tylko chwilowo i odrazu jakoś lepiej idzie
![]() ![]() Kazo rulezzzzzzzzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam 12 lvl ( 19 k exp ) i 15 mlvl, mam nadzieje że to dobrze, a tak to ja zaczełem znowu chodzić na trollki ( na południe ), odstraszyłem się od amazonek bo jak wracałem to pod miastem cyklop i gs był zloorowany
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: pozdrowienia dla Stasia ( kolejny dead przykro mi ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Dobre Pytanie :D
![]() |
![]() Mam pytanko.. apropo mlvl to na jakich mlvl-ach zaczeliscie sd-ki robic ?/
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() Od 25 of cuz... czyli jak tylko mioglem zaczac robic sdki to robilem sdki, poniewaz oplacalo mis ei to najbardziej, na gfb nei mialem stalego kupca, wiec wolalem robic sdki