![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() W co byscie radzili grac:
Ultima Online-czasem nie moge grac Tibia-lagi, kicki i do dyspozycji jakis 22-23lv pall slabe skille Mu Online-bym musiał poszukać serva ![]() HB-Nie zbyt ciekawa i nie ma kolegow :/ Albo macie inny pomysl plz o odpowiedz (jestem nie letni nie mam kasy na pacc,gry p2p ![]() Jesli chodzi o Mu jaki jest polski dobry server?(Jakoś Quarku Mu bylo ale nie pamietam dokladnie) Ostatnio edytowany przez Almariel - 27-09-2004 o 21:45. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Gangstawar www.gangstawar.com
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Chodzilo mi o MMORPG
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() Thiel- tekstówa, ale wciaga jak cholera => http://www.strefa.gamepress.pl/thiel/index.php
Wygląda niepozornie [ba, właściwie wogóle nie wygląda...], ale grywalność zaj*b*sta. Jakieś pytania co do thiel, to na PW. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2004
|
![]() Zagraj w Ragnarok Online, według mnie jeden z najlepszych mmorpg.
Gra sie naprawde przyjemnie no i jest calkiem sporo darmowych serverów w tym polskich :tongue: Polecma w szczegulnosci 2 polskie servery ragnaroka : www.drt.prv.pl www.projectro.prv.pl |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() a wiecie co ja wam zaproponuje ..... Diablo 2 lod ;]
|
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Masta,wez nie wal offtopa, co nas wali ze nie masz neta i pykasz w diablo 2... Pomine to ze to glupia gra(
![]() A co do tematu: -UO:No chyba z mmorpgow to najlepszy ![]() -Tibia:Jesli podobaja ci sie te oldschoolowe klimaty ![]() -MU:eee tam... -HB:EEee tam 2... No to tu masz moj stosunek do kazdej z wymenionych przez ciebie gier ![]()
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() @hedrox
Coraz wiecej osob robi gry tego typu np.Daimon(zna ktoś nowy link?) albo Vallheru i jeszcze duzo duzo wiecej no moze nie tak duzo |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() a ja polece !!!:
GUILD WARS Gra narazie jeszcze niema beta (mają być 2 dni bety chyba jakoś tak "29-31 października") Gra ma być miesięcznie w FULL FREE !!!!!!!!!!!!!!!!!! żadnych zasranych opłat (chodzi mi tu o biedniejszych graczy takich jak ja), ale jest jedyny wydatek ... i to coś w stylu pacca (chodzi mi o cene) bo płytka (jak myśle i cd-key) kosztuje 49,99$ (coś koło 200 złotych). Życze powodzenia ![]() www.guildwars.com To jeśli masz cierpliwość i poczekasz sobie ![]() a tak o ...to ci polecam.... www.mmorpg.com ... i poszukaj sobie. Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 11-10-2004 o 21:02. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Z daleka...
|
![]() Lista gier FMMORPG*
Chodzi o darmowe gry MMORPG (to jakby ktoś nie wiedział ![]() Jeśli znasz angielski (chodzi o opisy) to napewno znajdziesz coś dla siebie... |
![]() |