|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Dan00bia
|
![]() Dawno dawno temu (ponad 2 lata) grałem w Tibie prawie nałogowo. Zrobiłem sobie potem przerwę z paru powodów. Ale teraz w moje wspaniałe pomaturalne wakacje chciałbym sobie rekreacyjnie powrócić do tej gry. I tu się pojawia moje pytanie: szukam jakiegoś spokojnego, w miarę nowego świata normal PvP. Nie chce zacząć gry na jakimś Power Abussowanym świecie, ani nabijać poziomy w trakcie wojny
![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Polecam
Jestem 1?TAK!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() Polecam kyre albo berylie, ale w tym drugim przepadku to raczej na wojne sie zanosi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dołączam sie do pytania : szukam serwera PvP Najlepiej USA BEZ POLAKÓW! Żeby nie było za dużo PA i PK.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Ja polecam Antice. Najspokojniejszy serwer PvP
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Thoria. Wystarczy mieć kumpli, to będziesz padał 15x a nie 25x na godzinę. =/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() @up
On szuka spokojnego -.- @Grocik Na Antice podobno jest krwawa wojna z tego co wiem. @Zbujca Muhaha... Jakie śmieszne -.- @Liper Kumpel mi mówił ,że Kyra nie jest spokojna. Ale nie wiem. @topic Polecem Titanie. Prawie wogóle wojen. Dużo miłych polaków! (W tym ja! ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Imię: Rail Alinaria
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 32
|
![]() To byla ironia...
Co do tematu. Serwer musisz wybrac sam. Wszedzie jest pelno noobow, power abuserow i player killerow(z wyjatkiem non-pvp oczywiscie) . Non-pvp nie polecam, gdyz jezeli ktos ci ukradnie lootbaga, ktorego zbierales 6h to nic nie poradzisz. Na pvp zawsze mozesz zginac od mordercy. Gram na Pytherze i zawsze moge ci pomoc w razie potrzeby.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Świat: Titania
|
![]() @up
Ahh.... genialna ironia... @topic A ja polecem Titanie! Spotkasz mnie i na Rooku (17 rookstayer) i na mainie (27 sorc). Na pewno ci pomoge... ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Imię: Master Michak
Świat: Luminera
Poziom: 23
Skille: 10/22
Poziom mag.: 23
|
![]() NA Danubii jest dużo wolnych expowisk i nie ma ludzi. W dodatku jest spokojnie. Nie jak kiedyś
![]()
Nick: Master Michak Profesja: Sorcerer ![]() Świat: Luminera Level: 23 Level Magiczny: 23 ![]() Miasto: Venore Speederst-Aggressor: mocniejsze sa od wild warjorów? Speederst-Aggressor: te action skaraby Speederst-Aggressor: ![]() Speederst-Aggressor: pokazesz |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dolera praktycznie nikt nie gra wystarczy ,że się wyrwiesz gdzieś na folde i nie zobaczysz nikogo przez parę godzin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Szczerze polecam Aldore, zacznie Cie bic noobek z 10 lvl a zaraz relog na 150 i juz pograles
![]() A tak serio to Danubia, Aurea, Amera i Titania ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2006
|
![]() może Saphira, bo tam regularnie gra prawie najmniej osób (możesz sprawdzić na tibii.com)
jedna zaleta: nie ma dużo przypadkowego PK bo Polacy boją się tam Szwedów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Imię: Jerzos Cage -.^
Świat: Ziemia
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() @up
Popieram. Saphira= prawie 0 PK(Nigdy nie ma 100% pewności) I polecam miasto AB ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Mi Lunara wydaje się spokojna, chociaż ostatnio jakieś ciekawe fragi wśród h-lvl padały.
@ Saphira Grałem tu kiedyś i nie przepadam za tym serverem (szczególnie, że 'jakiś' czas temu można było w zęby tam dostać), ale fakt faktem. Moja siora tam gra (11-12 lvl czyli z 3 tygodnie gry ![]() Ostatnio edytowany przez DRoN - 18-06-2007 o 21:55. |
![]() |
![]() |