|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() A wiec tak gram na Valorii i chcial bym juz rozwalac pozadne potworki DL itp jesli ktos by byl tak mily i by mogl wybrac sie zemna na hunt oczywicie by mi dawal ciut Loota (bez bubbli prosze) napewno pare zeczy by mi dalo motyw na dodatek zostalem okrojony (hack) ;/ jestem zalamany prosze o pomoc aha mam 12 lvl ale cycki spokojnie kroje
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() nic o skillach, o profesji, o eqp, a dotego z 12lv na dl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
![]() |
![]() JEsli sie idzie wieksza grupa z 50 lvl i stoi z boku to wiesz raczej sie nie da zginac z 8 bp uh`ow no ale to jak juz ty uwazasz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() BIG MEGA ROTFL 12 lv i na DLE. Nawet jak stoisz z boku to cię dl może sięgnąć, jeden strzał i leżysz. Idz lepiej na cyce poexpic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() 12 lvl?? aha..... no coż :/, na dl'ach to ty sobie raczej nie pohuntujesz, nawet dragi to bedzie wyzwanie, jeden strzal i lezysz(jak mowią poprzednicy). Skille nawet jezeli masz bardzo duze, tez raczej ci nie pomogą tak samo jak xx bp uhow. Zwyczajnie idz expic, a potem sie bierz za dl'e. Nie chcesz bubli z dl'i? 12 levelowcowi raczej nie dadzą dsm'a ani r-helmeta. A reszta to buble
![]() ![]()
Sezemego 45 lvl Palek skille 72/37 <<<--- Isara --->>> 02:39 You see yourself. You are a royal paladin. You are Dragon Hero of the Dragon Heros (Royal Shooter). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() He bracie idz lepiej na exp zrob z 40-50lvl i wtedy od DLach mysl.
przerzuci sie dl- 1 f wave i cie nie ma. pozatym myslisz ze bys go cos trafial na 12 lvl? co 5 bolt zadal by hit z 20-30hp ![]() to sie mija z celem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() tak jak koledzy powiedzieli popieram ale to mnie frasuje ze jestes zalamany na 12 lvluo dl zapomnij !! wg mnie ten temat jest wogule BEZSENSU chlopie obudz sie !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Kolego jednym słowem ZA*******AJ. I nie myśl sobie o jakiś super potworkach tylko mozolnie exp na cycach aż w końcu do czegoś dojdziesz.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
![]() |
![]() Eh wiecie co macie racje nie pomyslalem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() LOL!! A od czego Mana shield?
Ja już widziałem 10 Drutów i Magów na DL-ach, poszli z Blokerem+palkiem i sie Swietnie bawlili ( mieli SD i Explo wiec mogli sobie przyexpic ) a palek 12lv tez moze isc ( ale many ma malo wiec tez duzo sie nie zda... ) chyba ze ma c***owe skille ( mniejsze niz 75+ ) to nie ma po co isc ![]()