|
|||||||
| Notki |
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Aftermatch
Świat: Aurea
Poziom: 131
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
Witam all!
Dzisiaj drugi raz próbowałem zaliczyc drugi poziom Svargrond Areny ,tym razem z pozytywnym skutkiem. ![]() 95 ek, to chyba najniższy jak do tej pory lvl na Warlordzie. ![]() Waste : 23 bp mf, 15 bp UH (78k) http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27114 Enjoy! ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Świat: Furora
|
Sorry że nie oglądne tego bo juz widziałem te filmiki z areny setki razy pomijając że sam juz ją robiłem ale i tak graty dla ciebie.
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Profesja: Elite Knight
Gildia: Aftermatch
Poziom: 131
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
wybaczam
i ty |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2007
Lokacja: Jasło
Stan: Na Emeryturze
|
Troche waste ale zwróciło sie ^^
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2007
Lokacja: exiva plx
Imię: Fenatighman
Profesja: Elder Druid
Gildia: na 60+ robie swojaxd
Świat: Xantera
Poziom: 37
Skille: x/x
Poziom mag.: 4*
|
Mi się strasznie podoba ten film
![]() Trochę się bałem ,że w niektórych momentach padniesz ,ale jak widzę żyjesz ![]() ![]() Mam pytanie co jest tam na samej górze ,jak idziesz po nagrodę...
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
1. Gz
2. Jeśli wybierzesz inny poziom trudności, to odbywa się to w tych samych klatkach? 3. Na jakiej zasadzie bierze się nagrody z tych pokoików? 4. Czy można zrobić to drużynowo? 5. Co się stanie, jeśli ktoś spróbuje zrobić tego questa w trakcie, gdy robi go ktoś inny? 6. Czy można z góry zrzucić na arenę dodatkowe UHy? 7. Jak uciec z areny? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Mój pokój
Stan: Niegrający
Imię: Falcor Rengara
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brak :(
Świat: Refugia
Poziom: 88
Poziom mag.: 62
|
Cytuj:
2. Tak, lecz sa inne, slabsze potwory 3. Mozna wziąść bp lub prezent lub którąś broń 5. Gdy wejdziesz do teleporta odrzuci Cie i kaze zaczekac chwile 6. Nie 7. Na południe od środka pomieszczenia jest teleport 4. Nie Ostatnio edytowany przez Problemaker - 02-07-2007 o 21:30. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
Cytuj:
E plate Cromak/Venore Tyle miałem do powiedzienia Gratz
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
gratz wykonania
bardzo ladnie ci to wyszlo, dzis probowalem 2x robic to 90 ek ale sie nie udalo, niedlugo jeszcze raz sproboje moze sie uda teraz wiem troche bardziej jaka taktyka ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
Nice gz wykonania!
Mam pytanie: Czy 28 sorc z 1 bp uh, WoCem, 2 bp mana fluid i bp sd poradzi se? (Zrobie to na TS! ^^)
|
|
|
|
#11 |
|
Guest
|
niezle hehe
|
|