![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() plx plx czy ktos pomoze?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
![]() |
![]() plx plx czy ktos pomoze?
![]() Ostatnio edytowany przez Res - 09-10-2004 o 17:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Daleeko...
![]() |
![]() ale z ciebie jest N00B nie dawaj 3 postow 1 pod 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#5 |
Zbanowany
![]() |
![]() noobem jestes ty !
poprostu net mi zwalnia i 2 razy kliknelem ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
Lokacja: Białystok/Darashia ;]
![]() |
![]() Cytuj:
twoja stara smierdzi gównem i nie mów na niego n00b bo ty nim jestes zobacz sobie na swój podpis(Me:BR?Br:yesME:moja stara to gej) niewytrzymam chyba a i niejestem pewnien ale chodzi dla resa chyba o to ze jak wlancza filmik to pisze cos tam debug to najprawdopodobniej jest filmik dla innej wersij tibi lub film jest zepsuty(: P)
Aktywna Postac: [html]http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Zelliot+Von%27Trot[html] Nieaktywne Postacie: Anatomik>23 LvL>4 MG LVL>PACC>F axe,k set,t shield,p ammy crus helm i 15k to są rzeczy które stracilem po haku |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Cytuj:
Tej kurde... on ci nie jedzie po starych, a ty co od razu... jak juz sie klucisz to jedź mu, a nie jego starym...Chociaż... Nie pochwalam tego że nie zedytowal posta. @Re Mati Mógłbyś chociaż odpowiedzieć, na pytanie Resa. @Re Res. To "debug coś tam ble ble ble..." to wyskakuje gdy filmik jest do innej wersji TibiCam niż tej tej z której korzystasz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() " plx plx " jak to slysze to odrazu mi sie przypomina depo i zebrajacy polacy ...
temat bez sensu ....nie mogles napisac w temacie gdzie sie takie pytania zadaje ? myslisz ze jak zrobisz wlasny temat to wiekrza szansa ze ci ktos odpowie ? ja mysle ze wiecej cie osob z bluzga niz odpowie ![]() |
![]() |
![]() |