|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2004
|
![]() Witam.
Chcialbym was pozegnac poniewaz koncze z tibia shaczyli mnie po raz 2 na tej samej postaci zabrali wszystko skille spadly bo narobili dedow i odechcialo mi sie grac poniewaz mialem skille 56/53 a teraz 54/51 wszystko mi poszlo pracowalem nad postacia 2 tygodnie i juz mam dosc zegnam wszystkich ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Po co odrazu kończyć z tibią.Może zrób nowego acconta albo nie wiem.Ale po co kończyc????
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Sluchaj najpierw 66lv na antice mialem shakowany i zrookowany
Potem druida na Valorii znudzil mi sie druid ale dalej mam potem knight na lunarce fajne skille i wogule shaczony pierwszy raz to gralem ale juz 2 to przestalem i juz mam dosc tworzenia na nowo postaci ty poswiecasz 2 miesiace naa taki 50 40lv i skille 80+ ktos haknie i koniec 2 miesiace na marne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: tu i tam
Profesja: Sorcerer
Świat: Berylia
|
![]() to wyobraz sobie stracic wszystko 3 razy najpierw na lvlu 23 potem 40+ i 50+, nie pamietam juz dokladnie i gralem dalej a ty sie przejmujesz skillami ktore mozna odrobic w pare godzin.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie pare dni tylko pare tygodni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2004
Lokacja: Siemianowice Śl.
|
![]() Jeśli mam być szczery to totalnie mi wisi czy kończysz z tibia czy nie, ale mi sie wydaje, nie powinieneś rezygnować tak łatwo... Zawsze to mozna odrobić, a poza tym masz i tak lepszą postaćod mojej
![]() Ostatnio edytowany przez Mr Brzydal - 11-10-2004 o 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2003
Poziom: 102
|
![]() ja tez skonczylem z TBa skasowalem char ktory robilem rok czasu co ci doradzic po pierwsze zadaj sobie za***iscie wazne pytanie co chcesz w zyciu robic a potem zacznij to robic
![]() ![]() Jak to zrobisz mozesz grac i gwarantuje ci ze cie nie schacza PEASE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() eh Qmpel mnie przekonal ale i task bede gral moim druidkiem bo knighta raczej stracilem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
![]() Hmm moze przestan kozystac z nielegalnych programow? typu MC,tibiaGG,tibiaBOT? moze wtedy nie ebda ciebie haczyc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ejj, weźcie skończcie z tematami: "Kończe z tibią", "żegnajcie", "tibia sux"... to poprostu
![]() Proste
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() No jak nie chcesz grać to nie graj. Ale zuwazylem ze grasz drutem, a te skille spadły ci tylko o dwa. Wystarczy jeden dzień treningu, i nie dosyć ze wyrównasz skille to jeszcze na pewno jakieś wskoczą. Ale rób jak chcesz...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Z nienacka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Carb~
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Death Squad