|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2007
|
![]() Trudno powiedziec
![]() ![]() Zobacz .......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() taskmgr to keylogger, spróbuj zamknąć proces to wyłączy ci Menedżera Zadań żeby zapobiec usunięciu tej strasznej maszyny.
A tak na serio: wystarczy ci skan (też lubię NODa) żeby takowe znaleźć, a taskmgr to proces Menedżera Zadań. Btw. Nazwę procesu keyloggera można dowolnie zmieniać, więc mógłby to być równie dobrze "twojastara*****" jak i "svhost*****". Ostatnio edytowany przez Thero - 27-06-2007 o 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Probowalem to zamknac ale sie nie da da sie to jakos usunac??
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Grozisz mi?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adik Pedziwiatr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Black Infernal (vice-leader)
Świat: Secura
Poziom: 64
Skille: 666/666
Poziom mag.: 52
|
![]() Jak się nie da usunąc, to, to pewnie OWNTIBIA!!!1!1111oneone..... Ale nie bój się, tibia.org.pl i sciągasz OWNtibia deleter :} Ale jeśli źle mówię to mnie poprawdzcie
![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Mam Noda ale jak daje skan to mi nic nie wykrywa ale jak to mozliwe ze ten plik to keylogger jak dawalem to samo u kuzyna ktory dzis kupil se kompa dalem menager zadac i tez to samo bylo
@up Wolal bym nie sciagac z tamtad Ostatnio edytowany przez <>A.B.C<> - 27-06-2007 o 20:25. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Taskmgr to proces Menedżera zadań, już to pisałem prawda? To nie jest żaden wirus.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Poziom: 121
Skille: 94/66
|
![]() Ściągnij Process Explorer (Properties>/google) i Rootkit Unhooker i obadaj, co znaczą poszczególne procesy.
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Harpun - 27-06-2007 o 21:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() @Thero
W co kliknac w nodzie zeby sprawdzic czy nie ma keyloggera?? |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Zrób skan hijackthis i wrzuć go na forum, bo na przykładzie screena z Menedżera zadań ciężko cokolwiek powiedzieć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() @up
A gdzie to zrobic bo nie wiem. CHodzi mi o to ze juz 2 razy mnie shackowali w tym tygodniu 3 razy padlem przez hack a wczoraj u kuzyna kupilem na allegro 3 cc zalogowalem sie u niego kasa byla i nie che jej stracic |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]()
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Zrobilem skan i ktore to sa keyloggery?
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez <>A.B.C<> - 28-06-2007 o 11:11. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Imię: Agno Arcus
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 21
Poziom mag.: 25
|
![]() Nie rozumiesz ze w keyloggeze mozna zmienic swoja nazwe.Keyloggerem moze byc naprzyklad proces tasklist... raczej ciezko samemu odruznic coto keylogger a co nie wiec raczej nie pisz takich debilnych tematow zeby sobie posty nabic ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
|
![]() Nie loguj się u siebie, jak już to u kuzyna. Zrób formata. I graj u siebie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() @up
A nie da sie bez formata? |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
|
![]() @up
Chyba nie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Lokacja: Zamość
Imię: Aika jaja
Profesja: Knight
Świat: Honera
Poziom: 23<
Poziom mag.: 4
|
![]() Masz tyle gówna na kompie, że jedyną metodą na wywalenie tego shitu jest format. Twój komp jest okropie zamulony... A jeśli nie chcesz robić formata, to przeciedzisz kilka godzinek na wywalenie tego wszystkiego ;]
start > uruchom > msconfig > uruchamianie. zostaw tylko GG, antyvira i to ci w zupełności wystarczy. @edit Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Flying_Dwarf - 28-06-2007 o 12:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() @up
Jak wywalic te zeczy co mi pokazales? |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Poziom: 121
Skille: 94/66
|
![]() Chłopie, z tego co widzę, to jesteś skazany na Tibię i Avasta do końca życia. Wszystkie inne rzeczy to sobie odpuść.
Jestem w ogóle pod wrażeniem, że przebrnąłeś jakoś przez proces rejestracji na forum. Ile Ty w ogóle masz lat? Ostatnio edytowany przez Harpun - 28-06-2007 o 13:32. |
![]() |
![]() |