|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
![]() @edit Trzeba mieć 8.02 tibie... Można pobrać z tibia.com a tu podaje też linki jakby komuś się nie chciało wbijać: Linux: http://download.cipsoft.com/tibiatestserver802.tgz Windows: http://download.cipsoft.com/tibiatestserver802***** Ostatnio edytowany przez Azindius - 29-06-2007 o 22:51. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Imię: Trod
Świat: Candia
Poziom: 68
|
![]() Ja właśnie się loguję ; )
Ale narazie jakieś problemy ...
You see yourself. You are an elder druid. ![]() Retired: 12 maja 2007 15:05 GM Borceforth Candia [2]: Trod your name seems fine to me |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Moglibyście powiedziec jak wejśc na ten TS? ^^
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Kurde, na Amerykański wchodze bez problemu, a na Niemiecki wyskakuje mi, ze offline ;/ wy tez tak macie??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2007
|
![]() Z niemieckim podobno jakieś problemy... Na USA wbijać spokojnie można :>...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() To hack !<10 znaków>
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() @Up
DOKŁADNIE!! Zresztą zapraszam na dyskusję tutaj: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=136804&page=6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Świat: Kyra
|
![]() Jak na tibia.com jest to samo.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Dziwne i podejrzane... lepiej nie ryzykować. Sam raczej nie spróbuję bo paccek się skończył. Ciekawe jak to ktoś wyjaśni, czekamy do rana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() usunąłem tą tibie ale wcześniej ją zainstalowałem . co zrobić jezeli był tak keylogger?
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na razie mimo wszystko radziłbym nie ściągać...Żaden CM ani GOD się nie wypowiedział z zdania tutorów i ST są podzielone....
"download for your own risk"
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() To by była niezła jazda jakby się okazało, że to jakiś przekręt xD heusheusheus
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kalun Ligo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() to skandal
my placimy za pacc a jeszcze cipy daja shackowanego klienta to wyglada jakby tera zaczeli gorzej pacc traktowac a lepiej facc
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Profesja: Sorcerer
Gildia: Sonic
Świat: Silvera
Poziom: 20
Skille: 20
Poziom mag.: 18
|
![]() Drogie dzieci neo, wam chyba mózgi shackowali. To nie jest hack, info potwierdzone przez Cip, normalny testy serv, żadnych zmian w rozgrywce, tylko techniczne. Cya
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdzie Cipsoft to potwierdził hmm ?
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale mi chodzi o oficjalną i publiczną wypowiedz.
![]() |
#20 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Primo, wszelkie spekulacje na temat hacku są fałszywe...
Nie jest to pierwszy przypadek, gdy CipSoft uruchamia testserwer zaraz po update, takie coś już miało miejsce po update 6.5. Z wypowiedzi GMów, testserwer ten ma na celu sprawdzanie dwóch nowych silników pod testserwery ![]() WSZELKIE spekulacje na temat hack serwera są jedynie paplaniem niewyuczonych "tutorów" którym woda sodowa powiązana ze stanowiskiem uderzyła do głowy... Skąd to wiem? Oto wyjaśnienie: By stworzyć taki przekręt Hackerzy* musieli by włamać się na serwer tibia.com , serwer świata ORAZ na LOGIN SERWER! Zauważcie, że samo włamanie się na ten ostatni daje Hackerowi dostęp do wszystkich haseł i kont, nie tylko tych PACC ale i tych FACC. Gdyby Hackerzy nie dokonali włamania na login serwer skąd "trefny klient & serwer" miał by wiedzieć, że passy 123456 // megahaslo1337 są od konta MDW i wyświetlić jego postacie?... PODSUMOWUJĄC!: Cała ta afera o trefnym serwerze jest BZDURĄ wymyśloną przez bandę pseudo-tutorów! Osobiście na miejscu CipSoftu pobanował bym im konta za wprowadzanie graczy w błąd @TUTORZY: Jesteście w pewnym sensie członkami CipSoftu, a przynajmniej działu odpowiedzialnego za kontakt z graczami, WYMAGA się od was ODROBINY profesjonalizmu jaką jest na przykład PODAWANIE SPRAWDZONYCH INFORMACJI a nie rozprzestrzenianie plotek... -------- *- Hacker z dużego H ponieważ taki wyczyn nie ma się nijak do pseudo hackingu w roli ściągnij owntibie, wyślij, zbieraj passy...