|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
|
![]() Witam!
We wszystkich poradnikach dotyczacych expienia paladinem na malym levelu wymieniaja tylko dwarfy i miejsca paccowe.Ja chcialbym sie dowiedziec gdzie moge expic moim 14palem 60 dista nie posiadam pacca i niechce expic na dwarfach poniewaz sa wiecznie zajete. ![]() ![]() PS prosze o napisanie rowniez czy expic z arrowsow, boltów czy tez spearów? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
|
![]() Poleciłbym Ci cyclopy na PoHu, arrowsy/speary
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
|
![]() @up
Cyclopy na pohu, taa, a jak ktoś mu zluruje GSa pod nos? ![]() Według mnie powinieneś expić w na Foldzie.
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() ja kiedys expilem na mino pod thais (jak sie idzie do mintwalin) na niskim lvlu wyciagalem ok. 3-4lvle dziennie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2007
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Silver Rito
Profesja: Elder Druid
Świat: Samera
Poziom: 666
Skille: 666
|
![]() Ja expiłem pod thais na cyclopach koło 2 beholderów i jakoś szło zysk nie dużo, ale sie zwraca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Lokacja: Zza ciebie.
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
|
![]() Dwarf Guard,Beholder,Minotaur,Minotaur Archer,Slime kopalnie koło kazzo wszystko tam znajdziesz
![]()
Widzisz we mnie jakieś wady? Z tym się urodziłem i z tym chcę umrzeć. Taki mam patent na rzeczywistość. Masz za dobrze? Czar może prysnąć. Lepiej ostrożnie iść z tą myślą, Że może zdarzyć się wszystko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() wiesz gdzie exp z boltami ? dwarfy soldy gaurdy w kazzo ta dziura na samym dole \/ exp wysmienity jak na lvl i loot tez niczego sobie ja na 300 boltow mam zysku 500gp~~
Ps wlasnie wracam z expa rezultaty : lvl z 16 na 17 300 boltow waste loot? juz mowie 3x dwarven shield battle shield 552 gp 2x axe ring iron ore 2 piercing bolts ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
|
![]() Że tez sie wtrace... wszyscy up...
no niewiem czy na soldach/gaurdach bedzie na tym lvlu szybkie expienie...on ma cap na 300~ boltow a stosunkowo maly lvl... pomyslcie jak czesto musuialby biegac kawal drogi po bolty do kazo... a pan chyba 5x up... o ktore minosy Ci dokladnie chodzi? Jak o mintwalin to n/c nieda rady na tym lvlu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Imię: Dardo Dano
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 27
Poziom mag.: 33
|
![]() Ja bym ci radził cyklopy pod Thais.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Lokacja: Mysłowice
Stan: Początkujący
Imię: Rookslayer Kamilek
Świat: Elysia
|
![]() Mym skromnym zdaniem
![]() -Fibula.. z spearami. Mi się w sumie podoba xD. Teraz po update, gdy speary wracają do rączek, exp z nimi jest dość przyjemny ![]() -Cyclops, PoH- Ja, na mym prawie świetnym pallu na.. Harmoni.. expilem tam ze spearami: bez arma.. od 13 do 20 lvl'a było kwestią paru dni ![]() ![]() -Kamil'ek-
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() Idz odrazu na demony dasz rade solo z kamieniami ..
A tak serio to doradzam albo folde albo cyce na pohu ja expie na pohu i raczej nie lurowalbym gsa zeby zabil jakiegos nooba bo jakiego loota moge sie spodziewac plate armorka ? takie rzeczy to ja na ziemir wyrzucam.. a drag no zes powiedzial drag jest wolny i wali gfb to rzeczywiście ktos bedzie lurowal draga na jakiegos 10 palka.. to mu sie nie oplaci bo straci hp i exura/exura gran bo mysle ze nie bedzie czekal zeby mu sie hp odnowilo wiedz radze idz na poh =]
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
Imię: Tyfis Locka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 132
Skille: 98/71
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() lepiej nie chodzić na folde bo od upa h-lvle lurują Water Elemental pod schody
polecam DTD z strzałami |
![]() |
![]() |