![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: +90
|
![]() Mam 2 bat wings ale nie bardzo wiem co z nimi zrobic.
![]() czy może mi ktos powiedziec do czego służą skrzydła nietoperza i za ile można je sprzedac?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Służa do zrobienia outfitu, ale nie pamietam jakiego. Dużo za nie nie wychapiesz, myśle ze cena wacha się od 50-100 gp.
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chcialbym też wiedzieć po co są i za ile można sprzedać green dragon scale, wolf paw i bear paw.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() te paw'y sa do kłestuf chodza po 50-100+gp jak mowil kolega wyzej
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
|
![]() Co do twojej prośby, popytaj sie ludzi na Game Chacie, oni wszystko wiedzią. Napewno ci ktos pomoze.
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Bat Wings są do beggar, mage i summoner outfitu.
Green Dragon Scale można (trzeba) użyć do Ice Island Questu. Wolf Paw do druid outfit. Bear Paw do druid outfit i Ice Island Questu. Ceny w zależności od świata ale nie spodziewaj się kokosów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale ile mniej-więcej moge wziąć za green dragon scale?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() Szukaj tutaj:
http://wiki.hunted.pl/wiki/ http://wiki.hunted.pl/wiki/Green_Dragon_Scale Wartość: 100 gp. ................
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2008
|
![]() Wiem, że temat jest już stary ale nie chcę zakładać takiego samego drugi raz bo po co
![]() Te wolf paw - dzięki nim mogę zrobić outfit, nawet jeśli nie posiadam premium, zgadza się ? Jak zbiorę określoną ilość nich do outfitu (nie wiem ile trzeba), to jak będę mógł sobie dać jakby nowy wygląd postaci: klikam normalnie na nią i daję Set Outfit i jest już nowa pozycja ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Frequenter
|
![]() @up
Widać, że jesteś początkujących poczytaj sobie tutoriale, bo stanowczo się mylisz xd
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
Odp: - potrzebujesz Premium Account (PACC) - by zdobyc nowy outfit musisz wykonac quest nastepnym razem poszukaj, bo bylo wiele razy
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 02 2007
|
![]() Zeby nie zakładać nowego tematu też zadam pytanie.
Czy jak mam sniper gloves i pójde zamienić je na addon to czy go dostane? Bo kiedyś gdzieś czytałem że gościu nie miał pacca i nie dostał addona. P.S. Ja nie mam pacca @ down Właśnie się pytałem dlatego że na tibii.pl pisze coś że na addon nie trzeba pacca Ostatnio edytowany przez Roran - 18-06-2008 o 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2008
Imię: Thor Kolegzinha
Profesja: Elder Druid
Gildia: Motomyszy
Świat: Lucera
Poziom: 101
|