|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2006
Lokacja: Środa Wlkp.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Synprima powrot
Profesja: Elite Knight
Gildia: bastion of hope
Świat: Zanera
Poziom: 67
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Mam knighta ze skilami 66/66 i 30 lvlem.Niedawno na mniejszym lvlu i skilach bylem i nie dawalem rady z plate shieldem ,bo mi cisnely niezle hity.Czy teraz mianowicie dam rade-i jaki shield byscie mi radzili bo wooden to roty mnie bija tak jak slim z plate,ale za to roty padaja 1 po 1 minucie LOL i dlatego nie cche na nich juz skilowac.Mama duzo fooda<
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Imię: Adexo Knight
Świat: SeCurA
Poziom: 63
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5+
|
![]() Na serio nie masz nic lepszego nic plate shield?? Ja mam obecnie skille 63/63 eq c arm, medusa, k legi, crus helm i bootsy . Slime i tak i tak walnie od czasu do czasu jakiegos hita za 30-40 bo one po jakims czasie się rozgrzewają
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
[char]Adexo Knight[/char] ![]() I am ![]() 21:11 Vari [12]: ide skoczyc z okna 21:11 Xevezq [43]: czekaj 21:11 Xevezq [43]: daj passy |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Ghost of Aragorn
|
![]() Wez sobie lepsza tarcze i mozna isc. Po update z knifa nawet sie mocno leje :/ ale jakos idzie ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() haha Ale ja mam eq vampir shield bohy(dzis dedlem i mi wylecialyu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Świat: Guardia
Poziom: 50+
Poziom mag.: 5
|
![]() Do skillowania bierzesz najlepsza tarcze jaka masz. Podejrzewam, ze ty specjalnie brales slabego shielda, bo myslales, ze wtedy shielding szybciej idzie albo cos takiego xD. Bierz najlepsza tarcze, bo to nie ma wpływu, ze mocniej odrywasz(blood hity) to szybciej shielding idzie. Idzie tak samo, jakbyc wogole nie obrywal(blood hity). Bierz najlepsza tarcze jaka masz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 60
|
![]() Pewnie ktoś nagadał ci, że do skilowania bierze się najgorszą tarcze jaka masz.
Otóż jest to chyba największa głupota, jaką można wymyślec, no większą jest może skilowanie z bronią 2 hand <lol> Do skilowania bierzesz tak jak napisal M@rcin'ek, najlepszą dostępną dla ciebie tarcze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
|
![]() Ja dziś skilowałem ze skilami 40/40, k set crown helm buty i drag shield. Jakoś mnie mocnoi nie biły, czasem hit za 15-20 ale exura waliłem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Lidzbark
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polish Warriors
Świat: Luminera
Poziom: 51
Skille: 71/70
Poziom mag.: 49
|
![]() Oryginalnie napisane przez Kapselo Pokaż post
NIESTETY tak dostałem od ciebie GM-ie bana za nic napisałes tylko masz tak: -chcesz dołączyć do gildii a ja na to -jasne!Tylko jak? a ty GM-ie napisałeś; -to wejdz na taką stronke niestety nie moge jej podać i zaloguj sie tam. ja tam weszlem i sie nawet jeszcze nie zalogowałem a ty -no to ban! i mnie wyrzuciło z konta!!! i tlatego pisze bo chce odzyskać moje konto!!! i chce odzyskać konto!!! To mnie rozbraja.... ![]() @topik Najlepsza miejscówka jest na foldzie! Koło takiego wielkiego kamienia parcel na plecami i jazda! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2007
|
![]() Ja mam 67/66 i skilluje na slimach w crus helmie g armie k legach dem shield i sickle.
1 klon wystarcza mi na 30-40 sekund...(leca hity po 10-20) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() thx za rady,ale ja bralem najgorszego shielda na roty bo jak bym wziol vampirke to przez 1h by mnie nie trafily
Ja jestem facc i pojde na slima kolo bk house albo na slimie na rotach cavie koo venore na swampach |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: ManU Lisek
Świat: Chimera
Poziom: 80
|
![]() jakie ty masz watpliwosci? najlepszy shield jaki posiadasz robaki wedka knife pare mfow i jedziesz!
a to zle ze by cie prze 1h nie trafialy? Ostatnio edytowany przez Marvolis - 06-07-2007 o 18:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2007
|
![]() Zgadzam się w 10000000%
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Agrh!... Nie rozumiesz, że potwory nie muszą cię ranić, aby wzrastał ci shielding? Wystarczy, że ty je ranisz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2007
Lokacja: Hmmm,nie dojdziesz
Świat: Secura
Skille: 60/60 +
|
![]() Mi sie nie wydaje że on ma 30lvl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Lokacja: Grudziądz-Batorego
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Circle
Świat: Nova
Poziom: 62
Skille: 77/53
Poziom mag.: 14
|
![]() A ja poczatkujacy knight i jakos mi idzie od 10 do 60 skilli na trollach xDDDDDD...
a teraz bije sobie w kazordoon i ladnie idzie sword razem z shieldem i chodze z moim calym eq... ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: ManU Lisek
Świat: Chimera
Poziom: 80
|
![]() pewnie czytal poradnik i pomylilo mu sie z tym ze trzeba miec slaby shield jak sie treni z innym graczem ale to po to zeby on nas ranil i mu lecial skill ataku
|
![]() |
![]() |