|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: poznań
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() wydaje mi sie ze musisz jakiś sterownik ściągnąć hmm a jakiego masz directx'a masz?
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Dirext 9.0 sterowniki niby mam poinstalowane
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() poco sie udzielasz? jak cie to ucieszy: Directx 9.0*. Ja tu potrzebuje pomocy a nie chamskich odpowiedzi. a jak nie umiesz czytac to masz pecha bo bys sie doczytal ze mam zainstalowane sterowniki (z plyty -.-).
Ostatnio edytowany przez seba92 - 07-07-2007 o 00:54. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Leondoris
Profesja: Royal Paladin
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
Poziom: 210
|
![]() Hmm... od razu powiem ze nie jestem do końca pewny co do tej rady ale może mam racje
![]() Ostatnio miałem trochę problemów z tibia i przeszukując forum natknąłem sie na jakiś temat o directach i opengl. Z tego co tu widać twój komp probuje odpalić tibie na opengl a nie na direccie wiec musisz to zmienić (tzn zanim włączysz grę trzeba jakoś ustawić żeby ci z directa korzystała - i tu właśnie nie pamiętam jak ![]() Ale sadze ze jak dobrze poszukasz to znajdziesz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Świat: Lunara
Poziom: 87
Skille: 90+
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
Jaki z ciebie down. Jeżeli dostał płyte przy zakupie komputera to zapewne były to sterowniki od karty graficznej, więc jak mógłbybyć to pirat? pirat płytki? no i c z tego? Ważne, że miał. Wez lepjej nie wypowiadaj sie na takie tematy bo mnie żal ściska jak widze jakegos idiote, który nie ma pojęcia o niczym. Według mnie powinieneś zrobić formata i ściągnąć najnowsze sterowniki ze strony internetowej produktu. I pamiętaj. Zawsze jak robisz format to odłącz komputer od internetu i najpeirw zainstaluj Sterowniki od płyty głównej, potem od karty graficznej a potem od karty dźwiękowej jak ją masz. Po tym zainstaluj jakiś antyvirus np. Bitdefender 8, za darmo można go ściągnąć ze strony, poszukaj w google. Już po zainstalowaniu najważniejszych sterowników, śmiało możesz instalować swoje programy typu Tibia, gg itp. Wtedy sterowniki będą w pełni ze sobą współdziałały. A wydaje mi się, że błąd wyskoczył bo te sterowniki na płytce były za stare. Często tak miałem ![]() Pozdro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() @up
dokladnie po formacie zrobilem tak jak powiedziales ale moze rzeczywiscie mam za stare sterowniki. postaram sie sciagnac nowsze. Leondoris: tez nad tym myslalem, wczesniej mialem ten problem ale otwierala mi sie tibia i jak chcialem sie zalgowac to mi sie komputer restartowal ![]() Ale wszedlem w options i przestawilem z opengl na directxa i bylo dobrze a tak to mi sie nie chce nawet otworzyc tibia. Pozdro |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Lokacja: Grudziądz-Batorego
Gildia: Circle
Świat: Nova
Poziom: 62
Skille: 77/53
Poziom mag.: 14
|
![]() Mialem podobny problem
![]() Jezeli posiadasz GeForce mx440 to potrzebne sa napewno nowe stery bo ja tak mialem kiedy sciagnalem tibie ![]() W 99% tak sie dzieje za sprawa starych sterownikow... Ale reki uciac sobie nie daje ![]() @ Down Tak wlasnie mi wyskakiwalo kiedy chcialem wlaczyc tibie... Zainstaluj nowe sterowniki to napewno ci bedzie dzialac ![]()
Born in 30th June 2007 ![]() Refugia-Retired Nova-Back to the Game !!! Dlaczego ja sie urodzilem polakiem ![]() Ostatnio edytowany przez Evermind - 07-07-2007 o 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Pomocy Mi tez sie tibia niechce wlaczyc poprawnie zainstalowalem a jak wlaczylem to pisalo Video surface allocation failed. (Error Code 13) Please choose another video graphics mode. Prosze pomuzcie ... co z tym mam zrobic
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Artain Guliusian - 08-07-2007 o 15:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Rhu Moon
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 43
![]() |
![]() Robisz skrót i w elemencie docelowym wpisujes ztam na koncu "engie 0" albo 1,2,3 itd. Powinno Działać
![]() Ostatnio edytowany przez Rhu_Moon - 08-07-2007 o 15:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Dzeki Wam
Gdyby Nie Wy To Niewiem Co Bym Zrobil . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Imię: Leondoris
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
Poziom: 210
|