|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() CZy lubicie chodzenie do teatru? Na czym ostatnio byliście? i kiedy ostatnio byliście? ;]
|
![]() |
#2 |
Nikt ważny
|
![]() Ostatnio byłem 25 kwietnia 2003 roku w teatrze na przedstawieniu pt "Miłosny niezbędnik, czyli 1001 porad jak wyznać dziewczynie miłość"
data 100% poprawna bo mam dyplom- byłem jednym z aktorów ![]() ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 16-03-2005 o 16:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() no to w ramach powtorki wypisz 1337-666 sposobow jak wyznac dziewczynie milosc...
ad.topic: do teatru lubie chodzic, ale nie za bardzo mam gdzie - najblizszy teatr jest jakas godzine jazdy samochodem od mojego miejsca zamieszkania, a ze samochodu wlasnego nie posiadam, to jest to rozrywka z gatunku tych raczej rzadkich jesli chodzi o moja osobe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() Ja byłem 2 razy w teatrze im rox!
1. Kwiecień 2004 Tajemniczy Ogród (Zabrze) 2. Luty 2005 Szatan z siódmej klasy (rox) (Zabrze too) No i tyle :S @edit hoomik zmień avatar, święta się już skończyły a Hitman man czapkę w Twoim avatarze :S
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Acid - 16-03-2005 o 16:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @Hegemmon
Tobie wyznawali/ły czy ty wyznawałeś? ;p (Ja we Wtorek gram matke Jezusa na religii [Marie - żebyście się nie czepiali ;p]) A ktoś widział Makbeta?? Mi się strasznie podobało ;D
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Taśkwa - 16-03-2005 o 16:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2004
|
![]() Ja byłem raz na "kabarecie Cezarego Pazury" i pare razy z klasą na jakiś koncertach muzycznych (aby nie iść do szkoły to sie poszło
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Ja tam do teatru za często nie chodze, ostatnio byłem w styczniu i to tylko dlatego, że można było się urwać z matematylki i chemii :/.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Byłeś w teatrze w dniu moich urodzin ![]() @topic Ja byłem z rok temu na operze tylko nie pamiętam jakiej. W życiu to może byłem 4 razy w teatrze.
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() -.- next temat czy lubicie XXX
topic: ta lubie chodzic do teatru ostatnio bylem na krolewna sniezka i 7 ruchodajcow ups karnsoldukow |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Byłem ...... dawno temu w trawie
![]() Nawet nie pamiętam na czym ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Hah, kocham teatr to coś cudownego, nie to co kino, człowiek się czuje jakby magia teatru go porwała gdzieś naprawdę daleko. Niestety do teatru rzadko mogę pójść, ale osatnio byłam w Teatrze Polskim w Warszawie na spekatklu "Balladyna". Dokładnie rzecz biorąc - wcozraj ;] Mimo, że wstałam o czwartej z rana a poszlam koło 2 w nocy warto było.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Wstyd się przyznać, ale ostatni raz w tearze byłem pod koniec 6 klasy podstawówki( przez całą SP chodzilem regularnie). Do teatru chodzić lubię
![]()