![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() No właśnie, z czego szybciej mi wyleci 50 honeycomb? i mniej więcej, nie biorąc pod uwage szczęścia co ile waspów/bearów wypada jeden?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Ja 50 honeyów wylootowałem w sumie w ok. 7h
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ja uważam że częsciej wylatują z wasp i nie trzeba sie dlugo meczyc okolo 10 na godzine mialem.Co do bear to jeszcze nigdy nie wyleciał mi honeycomb z niego mimo iż zabiłem już dużo niedzwiadków
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() właśnie zabiłem ok 40 misiów i taki wałek... -.^ ide zobaczyć na waspy... napisze jak poszło...
btw. macie jakis dobry sposób na te małe bestyjki? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Sposób? A to zależy jaką profesją grasz...
Jeśli rycerzem to nie ma problemu... Paladyn - waste (chyba że sprzedajesz płaty miodu ![]() Druid i Czarodziej - na niskim poziomie - 40 lat minęło... Druid i Czarodziej - na wysokim poziomie - tak samo jak u paladyna Ja zgarnąłem 5 płatów miodu i ze zrezygnowaniem kupiłem całą resztę u innych graczy.... |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() ugh.... sorry zapomniałem dodać, ze to na rooku ;\ normalnie to bym sie nie zastanawiał, bo miałbym waspa na shota, ew. 2-3 z wanda/roda :/ chodzi mi o ta wierze na północy rooka
PS: narazie 20 waspów, red hp, poison i brak honey... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Moim zdaniem waspy. Dlatego, że jeżeli za beary te "rare" itemki leca tak samo to masz dwukrotnie mniejszą szansę, że wypadnie ci honeycomb. Na 10 wasp 2 honeye. Na 10 bearów 1 honey i 1 bear paw (tobie nie potrzebny).
EDIT: Jak chodzi ci o rook to zdecydowanie wasp tower!! Ostatnio edytowany przez Goldscorpion - 13-07-2007 o 00:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Jeśli to ma być na rookgardzie, to najwazniejsze by atakował Cię 1 wasp, uzyj skrzynek, lub honey flower.
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
![]() wystarczy weźmiesz morning stars i lejesz możesz przy okazji robić runki to samo u palka możesz zabrać spears lub small stones przynajmniej shielding wyrobisz ;p
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() suuux... zabiłem po 40 tego i tego [waspow nawet ok 50] nie poleciało nic, na waspach non stop red hp + lurowany sperman... spadam na beary, trenie dista, wbijam lvl... po prostu outfit będę miał trochę później ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |