|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Witajcie. Chcialbym porozmawiac na temat Tibii o sprawiedliwosci. Nie myslicie czy by nie wstawic Guardow? Ze jak przychodzi PK do miasta ktory zabil kogos to zostaje zabity przez Guarda a itemy czlowieka ktory zostal zabity dostaje w depo? Chodzi o to ze jak ktos na party zginie to nie PK nie ginie. Co wy o tym myslicie? Albo jak ktos zginie przez czyjes ogniste kule? Pomyslcie o tym. Czy nie bylo by sprawiedliwosci...
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Jak Ci coś nie pasuje to idź na Non-PvP.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Zły pomysł...
Nie dałoby się zemścić na kimś kto naprzykład zabił mnie w przeszłości albo okradł... Bardzo kiepskie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Koleś, a może wogóle powinni zabronić zabijania innych playerów na wszystkich światach?
Zastanów się co ty piszesz...
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() ale co to bylaby za tibia gdybysmy nie czuli dreszczu emocji gdy pk nas zaatakuje, no i jak duma by nas rozpierala kiedy odeprzemy atak
![]() a jak nie chcesz czuc czegos takiego to do non-pvp marsz!
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak widze co piszecie to az mi sie serce kraje. Podchodzi do chlopka na 10 gosc na 30 i:
Gosc1 - HI Gosc2 -hiho Gosc1 - are u new? Gosc2 - yea i finished rook 3 days ago ![]() Gosc1 - gratzzz! Gosc2 - ty Gosc1 - have u got friends on high lvl? Gosc2 - yea i have one friend on 15 level Gosc2 - wtf?! You are dead. You are downranged from Level 10 to Level 9.
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() Cip-Soft specjalnie stworzył światy non-pvp aby na nich grać, jak Ci się nie podobają pk to daj se spokój z pvp.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Cytuj:
a) dopiero wyszedles z rooka b) nie masz kolegow na duzym lvlu c) jestes newbie Jeden powod czekam.
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() kolejny zrospaczony swym losem gracz, widze dla ciebie 3 możliwości abyś przestał płakać
1 przestań grać w tibie, bo i po co jeśli masz płakać po dedzie 2 przenieś sie na non pvp 3 przyzwyczaj sie |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Masz duży wybur światów wybież sie na non-pvp idz tam i niemarudź
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Cytuj:
Widać że grasz w mu a tak wogle to ja sądze że giniesz przez własną glupotę łaź tam gdzie nie ma pk np. kopalnie dwarf nabij 20lvl i juz -.-, temat z denika bez sensu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Tibia to tylko zabawa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Białystok
|
![]() Twój temat to chyba odreagowanie na jakiś dead przez pkera. Zawsze po śmierci zamulasz się i wkurzasz ale pomyśl sobie że zginiesz jeszzce nie raz i stracisz itemy kilkadziesiąt razy droższe niż te które wypadły ci teraz... gorzej przeboleć skille.. ale żeby nie można było zabijac nie było by jak się zemścić.
Nowa postać z pacc przez tibia.pl(bicie guardów i blokowanie smoków może się znudzić)! Teraz mam sorca. Mam 9 pkt karnych za za długi podpis(Wcześniej),ale chciałbym przypomnieć,że: Uzytkownik nie ma za długigo podpisu- Użytkownik w sosób obszerny afiszuje swoją osobę |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Na czerwono dałem powody
Cytuj:
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Profesja: Sorcerer
|
![]() Wlasnie jezeli nie podoba ci sie PK to przenies sie na swiat non-pvp.Ja jakis tydzien,poltora tygodnia temu zostalem zabity na dragu przez jakiegos 50 elder druida,40mlvl spadl mi do 39 i 20% ale nie wyskakuje przez to na forum z jakimis dziwnymi pomyslami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#18 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
(Proponuję nauczyć się czytać ze zrozumieniem, bo naprawdę ktoś Cię kiedyś tak nazwie.)
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 22-05-2005 o 16:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() [quote=kaczi]Koleś, a może wogóle powinni zabronić zabijania innych playerów na wszystkich światach?
juz takie cos istnieje non-pvp ![]() o sorc nie jestes modkiem czy mi sie tylko tak wydaje??? a ten co zalorzyl ten temacik powinien sie wstydzic ze sam nie umiee grac po co zakladac takie tematy ?? i dajac pomysly zeby inni je zobaczyli jak ci sie nie podoba to ic na siwiat non-pvp i tam bedziesz grasz no i po drugie uwielbiam normalnie siwiaty Ostatnio edytowany przez janek@ - 22-05-2005 o 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
Imię: Vilejuw
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ancient Knigdom
Świat: Nova
Poziom: 58
Skille: 21/26
Poziom mag.: 61
|
![]() Dla mnie Tibia jest troszke nieuczciwa ale to nie pk ta nieuczciwosc tworza w tej grze. Naprzyklad 2 tyg. temu zabilem 10 pallka ktory palil ludzi. Of course mialem skulla. Za pare sec przybiegl 98 master i mnie zabil. Za co? Jeszcze glupio sie tlumaczyl ze tak nie bylo itp. (Stracilem BoHy itp. ale to nie do tematu troszke xDDD) Jezeli bil lub zabil mnie pk i potrafi sie przyznac do tego ze jest pk to nic do takich ludzi nie mam, ale jak zabil mnie ktos tylko dlatego ze zabilem jakiegos noobka co palil ludzi i za skulla to takich ludzi nie rozumiem. Wiem ze to troszke skomplikowane :>>>>>>>
|
![]() |
![]() |