|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Siemka!
Mam Palla ze skillami 52/40 i chcialbym sie wybrac na dragona. Lv 17. Nie wiem jak będzie wygodniej, czy jak będę uciekał, czy kiedy będę tuż przy nim. Znalazłem takie fajne miejsce gdzie jest resp dragona i dużo przestrzeni do uciekania. ![]() Proszę o odpowiedź czy mam z nim jakieś szansę? Czym walić? Bolty czy arrowy? Co zabrać ze sobą? Jakieś runy? Proszę o jak najszybszą odpowiedź. Pozdro! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: dębno->Boh Rox
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera/Galana
Poziom: ---
![]() |
![]() siemka,
tam jest najllepsze miejsce do solowania dragona duzo przestzeni i mozesz se znim biegac, wez bp manafluid, najlepiej bolty i hmm pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: yyy.. zapomnialem
|
![]() POWINIENEŚ dać radę... Jednakże gdy Twoje hp spadnie poniżej fulla, nie wahaj się leczyć... Tak tak, zaraz usłyszę, że combo ~350 hp jest niemożliwe - sam również w to nie wierzyłem - do czasu gdy w czasie jednej tury dostałem combo za 370 i ujrzałem piękny biały napis.
Weź bolty i kuszę - padnie szybciej ![]() Runy - ofc. UH i IH Sam tam solowalem draga - 14 lvl, 59 dist ![]() @edit: Up - hmm? podczas gdy uderzy z nich za 15? IMHO lepiej bić trochę dłużej ową bestię a nie mieć exhausta na leczenie
"Było piękne społeczeństwo, ale wyzdychało..." Ostatnio edytowany przez nock keciron - 11-07-2007 o 18:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I mi sie przypomniało solować go z Mana Shieldem czy dobić 20lv i robić exhaust z exury vity?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() na mana shieldzie soluj jak cie hitnie to mf i git
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
|
![]() Wyprawa na smoka z twoimi skillami jest nieco ryzykowna
![]() Dobij do 65 dista i nawalaj z kuszy. Wtedy będziesz je mógł zabijać w większych ilościach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Garen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Souls
Świat: Harmonia
Poziom: 141
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() bolt + hmm i powinien szybko pasc jakby co miej ihy/exura gran nie powinno byc probilemow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Ankrahmun
Imię: Bristan
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 53
Poziom mag.: 48
|
![]() Ja powiem tyle: swoim palem 25lvl 62 dista soluje w tym właśnie miejscu draga z palcem w dupie. Czasem nawet exurki nie puszcze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A to smok aż tak daleko będzie dosięgał jak ja mu uciekne? Myślałem że nei doleci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2007
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() Przy takich skilach po pierwsze będziesz miał waste, po drugie łatwo będzie Ci dednąć na tak niskim levelu. Zapraszam do poradnika jak zabijać dragona. On wyjaśni Ci to wszystko najlepiej...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie pomógł mi ten poradnik.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2007
Lokacja: Dublin
Imię: Cziken-paker
Profesja: Paladin
Gildia: Soul Rider
Świat: Harmonia
Poziom: 54
Skille: 78/67
![]() |
![]() Hmm.. jak stwierdzili moi poprzednicy bedzie to bardzo ryzykowne.. chociaz zawsze mozesz sprobowac, polecam Ci kusze lub royal spearki, oczywiscie minimum bp mf'ow i kilka uhow na wszelki wypadek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czyli uciekać nie polecacie?
Myślałem ze bedzie lepiej wiejąc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2007
|
![]() Człowoeku royal speary sa od 25 lvla... będzie mógł je używać ale będzie walił mniej niż ze zwykłego speara.
@topic ja solowalem 17 palkiem z mana shieldem "utamo vita" bolty, bp mf. Jak we mnie uderzył mf i po sprawie. Pozdro i Powodzenia! ![]() |
![]() |
![]() |