|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() Blood Herba zrobiliśmy all naszymi uh makerami
![]() Drag hunt: Kapitan Kajtek 34lvl 49m lvl 6 bp hmm 1 bp sd 0,5bp uh Kapitan Czarnuch Pallek 37 lvl 76 skill distance 3 bp hmm 0,5bp uh Kapitan Popo 31 lvl elite skills (very sux) 59/58 (szybko expiłem bo chciałem zostać w gildi teraz sie biore za skillowanie ![]() p ammy fs!!! loot: 2x p legs 2x small diamond w gównach po sprzedarzy 3,7k w pewnym momencie pomagaliśmy ubić dla bo z tamtego teama któryś padł!!! Necro hunt: Kapitan Kajtek Look up. Kapitan Sutek (mój 1 char) 33 lvl 70 skill dist (too many deads) Gohan Sayin 51 lvl pallek skilli nie znam Chuck lokko 52 lvl skills kolo 80/80 gskiem zatał bardz okrótki hunt bo 120 lvl mag huncil tam i dał nam godzinke loot gówna same 3 clerical mace Sorka że tak ponieukładane ale z necro hunt ma m50 ss i nie kce wszystkiego wklejać!!! Wrzuciłem jak szło strzelałem http://photobucket.com/albums/v493/Kapitan_Popo/ Comment plx
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pierwsze 5/6 screenow do usunięcia według mnie, bo są troche przynudnawe(no może oprócz UE test) Reszta nawet spox. Pytanko jakie miałeś skille i level jak blokowałeś dragi??Na 27 i 29 screenie wymiatasz 2 expa jee
![]() ![]() ![]() ![]()
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() Skille napisałem Up...
Niektóre ss-y się powtarzają to fakt bo na hamca wklejałem i chyba 2 sie powtorzyły ![]() Te 2 expa bo byłem na ful defie ![]() Jak na full atck to do 150 expa nawet dostawałem ![]() ohh poszukam ssek hatki jak kapitan Czarnuch nam od*******ił ![]() look teraz 1 ssy naszego domku ![]() Comment plx
Kapitan Popo 30 lvl skille 67/66 (grow up) Knight ![]() Obecnie podczas intensywnego treningu ![]() ,,Fire never dies alone" Ostatnio edytowany przez ghiron - 13-10-2004 o 18:29. |
![]() |
![]() |