|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seyanel
Profesja: Paladin
Świat: Nebula
Poziom: 32+
Skille: 67+
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Witam ...
Wiem ,że zakładam dużo tematów :/ Ale ten jest naprawde bardzo potrzebny. Przeskanowałem swojego kompa programem Hijack this. Wykrył on trzy nieprawidłowe procesy/najprawdopodobniej wirysy :/ Jest problem... Nie ma ich w start/uruchom/msconfig/uruchamianie. A gdy próbuję je usunąć poprzez opcję Fix Checked one powracają ![]() Nie mogę ich znaleść w lokalizacji gdzie powinny być ![]() Pomocy. Log: Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Skasuj w trybie awaryjnym?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() to pozostałości po jakims exploicie w rejestrze, usuń najpierw te pliki a potem wpisy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
|
![]() no to format <333
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() @Up
nieprawda ![]() Wywal je w trybie awaryjnym z wyłączonym przywracaniem plików systemowych, oraz użyj do tego killboxa.
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seyanel
Profesja: Paladin
Poziom: 32+
Skille: 67+
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Mógłbyś wszystko powoli ?
![]() Mówiłem już nie ma ich w tej lokalizacji gdzie powinny być : / Więc nie wiem jak mam usunąć skoro tego znaleść nie moge ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() Cytuj:
Mój komputer>>właściwości>>przywracanie systemu>> i zaznacz cypelek na >>Wyłącz przywracanie systemu na wszystkich dyskach Uruchamiasz w awaryjnym f8, podczas startu komputera Uruchamiasz Killboxa, wklejesz to co chcesz usunąc i zaznaczasz, "delete on rebot" coś takiego, dokładnie nie pamiętam. I to wszystko. mozesz kosmetycznie uzyc ComboFix, a apotem z dysku :c wywalić wszystko co powstało po jego uzyciu. Zamknij robaczywe porty, wwdc (windows worms doors cleaner) I kosmetycznie usuń pozostałości wszystkiego co nie potrzebne czyli CCleaner. Tiaaaa......Cos jeszcze?
||
![]() |
![]() |