|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2004
Lokacja: Dobre Miasto
|
![]() Ten post jest przeznaczony głównie dla początkujących tibijczyków (mam nadzieje, że ci starsi wiedzą o tym :tongue: )
Jasną sprawą jest, że jeżeli ktoś nam chce wyjawić jakiś użyteczny bug(czyli błąd dla niekumatych ![]() a reszte znacie naciśnięcie diabelskiej kombinacji sprawi że nasz char zostanie wylogowany a nieuczciwy bydlak zgarnie naszą ciężko zapracowaną krwawice i ucieknie gdzie nie wiadomo... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Daleko
![]() |
![]() Noob to nie Newbie
Noob to ten ktory nabiera Newbie to ten ktory nie wie za wiele i daje sie nabrac A tak poza tym to nic, dobrze ze to piszesz bo nie cierpie jak podlazi taki koles i mowi "put your eq on depo and push ctrl+q" (ctrl+q= logout) Ostatnio edytowany przez zabolek - 10-10-2004 o 17:02. Powód: literowka |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2004
|
![]() Takie "cuda" - lol - juz na ROOKU sie dzieją
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niesamowite jak ludzie sie oszukują ![]() ![]() ![]() Ooo.... co ciekawe jeszcze.... Bawią mnie ludzie, którzy piszą plx. heh Niby od jakiego słowa to ma być ? Myli się coniektórym pls z thnx, ale to podobno ja noob jestem (w grze co chwile jakiś kolo rypie mi takim tekstem jak go zganie za wykradanie mi ofiary ![]() ![]() heh dzieci ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() PLX to mutacja. Powstała od tego ze ludzie często robią literowki jak się spieszą i zamiast 'plz' robi się 'plx'. Mądrzy gracze wiedzą ze plz to PLZ, a nooby uzywają PLX bo myslą ze tak trzeba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Sillent Hill
![]() |
![]() Na tego typu rzeczy nikt nie powinien się nabierać ponieważ takie same lub podobne skróty klawiszowe sa wykorzystywane w wielu grach.
Jeśli ktoś się da nabrać to świadczy tylko o głupocie tej osoby. Mimo to wydaje mi się że n00by które to wykorzystują tylko psują klimat gry i wydaje im się że są superdoświadczonymi graczami bo już oszukali kilka osób ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() ja zawsze patroluje i jak widze że ktoś wali ścieme z "ctr" "l" lub z "ctrl" "q" to zaczynam krzyczeć thief do niego a do tych co chcieli to zrobić żeby tego nierobili potem kolo przezywa mnie od nobów ale jestem happy że uratowałem kolesia a i jeszcze jedno NA INFERNIE GŁÓWNIE POLACY NABIERAJĄ POLAKÓW CO SIĘ DZIEJE POLSKA ZCHODZI NA NOOBY!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() polacy zchodza na psy nie na noobow... nie rozumie tego w dalszym ciagu... zeby polak polaka? jakas solidarnosc musi byc... ja raz dalem sie nabrac z CLONE... byla to moja pierwsza postac, ktora miala 5 expa i standardowy eq startowy... bylo to na etherni dawno temu bo w zeszlym roku
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Cytuj:
NewBie - osoba NOWA, niekoniecznie obeznana. Noob - osoba która żeruje na newbie.
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Biorąc pod uwagę Twój przykład, kto się da nabrać na to że gfb dobre na kilka dragów?Newbie....
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() kiedys takie pojecie bylo "LAMER"
np : Udaje przed kumplami ze sie zna na kompie niesamowicie ale tak na prawde nic sam nie zrobi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |