|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Witam!
Olali mnie w przyklejonym więc zapytam tutaj: Mam 45 sorca (niedługo znowu pacc) 43 m lvl. Gdzie można robić najwięcej expa/h na FACC (oprócz guardów!) Area oraz PACC Area? Może być i z mega waste ale żeby exp był porządny ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Moze DS'y na ghostlandzie ? Mint~~ ? Wyv na OF ? Dragi na D lair hmmm jak guardy odpadaja to nie wiem (chociaz zajebisty exp
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jeśli może być mega waste, to kup masę gfb i idź do grobowców (za teleportem oczywiście) albo ewentualnie na małpy. Możesz też spróbować vampire hell albo demon skeletony w Drefii.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() vamp hell jest przereklamowany ;p
z paccem kupujesz manaski i idziesz na stone tomb >> strona i w dol \/ duzo vampow mumi szamblerow scarabow walisz z woi + vis waste jest rzedu 2k/h ale exp kolo 50k/h - robilem tam 40k/h z summonami na 60 lvlu to bez sumonow hoho. z faccem to te guardy ;/ a jak nie to z woi mozesz lac na of tez z bohami i zerki padaja ale lidery z woce / hmm tez duzy exp ale uwazac musisz zeby nie pasc :S jak nie of to nie wiem xD
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Co do guardów to nie mam zamiaru tam chodzić, posiedze dłużej to zawsze sie wpieprzy jakiś 40+ z fe i musze sd wastować, nie mówiac o manasach-.- taki już server ;d @duch~ Masz na myśli jakiś konkretny tomb, czy obojętnie jaki za tp? I ile expa mniej więcej bym tam mógł wyciagać, a ile na małpach? ![]() Ostatnio edytowany przez Ancient900 - 22-07-2007 o 23:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() Na pacu tarr tomb poziom -3 najlepiej z 2 ds ewentualnie -2 ale na twój lvl to bez z summonami . No i morze cyclopis. A na facu jak nie guadry to sam nie wiem XD jak mogą być straty to morze wokół OF jak mi się nudzi to sam tam czasem idę. Tylko nie wleź do środka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Venore
Stan: Niegrający
Imię: Dandrok Shadow
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Zuo
Świat: Celesta
Poziom: 125
Skille: 19/26
Poziom mag.: 72
|
![]() na FACC? bloker i dle w ven~
![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Można iść do Tar Tomba na -3 (ten przed tp) i można też za TP. Ten za tp chyba byłby łatwiejszy dla ciebie. Oczywiście solo
![]() ![]() Zobacz jeszcze to i ewentualnie coś wybierz. Tak więc moja opinia: waste=tomb=good exp ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: dębno->Boh Rox
Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera/Galana
Poziom: ---
![]() |
![]() biezesz blokera na hydry i jeszcze 1 shootera i 2 visujecie;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Stan: Usunięty
|
![]() Polecam jaskinię z ghoulami na Ghost Land.
Tam jest świetny exp i doskonały respawn dla każdej profesji. GORĄCO POLECAM |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Olsztyn
Profesja: Druid
Poziom: 40
|