|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Gostynin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavido
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 76
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Nice mlvl
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Unitera
![]() |
![]() A tomby to gdzie ?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() NA browara
|
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
|
![]() @HubertEM
Taak, na Soldiery trzeba BARDZO uważać bo to wpizdu mocne stworki (rzął)!!No i po brzegach banuty bo jeszcze zluruje 2 sibangi i bieda!! @top Próbuj gsy z ruchy + exori flam, Crystal SPidery (skoro ja mogłem 31 edkiem to Ty nie możesz????????) Hero solo z emorta, dragi dle z frigo i to tyle |
![]() |
![]() |
#8 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() Najlepszy rozwiazaniem beda albo dragi na ankrahmun albo tomby tak jak juz ktos napisal. Co do hero to lepiej nie... potrafia mocno uderzyc, wiec szlo by duzo many uzywajac ciagle exura gran a na utamce to juz w ogole. Gsy tez nie oplacalne. Wedlug mnie najlepiej dragi. Napewno Ci sie zwroci jesli dluzej posiedzisz. Kiedys kupilem manasow za 100k... po niecalym tygodniu expienia dragow na ankrahmun... zwrocilo mi sie za manasy i zarobilem jeszcze okolo 50k... moze nie duzy zarobek ale exp dosc szybki.. i dodam jeszcze ze czasami kompletnie nic nie lecialo...
![]()
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |