|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2007
|
![]() Mam 28 lvl sorca eq k arm p legs dwarv shield woce crus helm (wiem ze slaby, ale troche eksperymentowalem(padalem)) i nie wiem gdzie expic-guardy bija ze 50+ i to co 2-3 raz, fibula wiecznie zajeta, soldki słaby exp,
dragi pozal sie boze jak wbije sie na resp i zarezerwuje to po 5-20 min przychodzi kilkanascie postaci i mi smoki ubijają. Może mi ktoś pomóc-powiedzieć gdzie mogę expić? Jeżeli napisałem w złym dziale przepraszam nie wiedzialem gdzie napisać. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kammel
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Inqusition
Świat: Candia
Poziom: 88
Skille: 85/65
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Ghoule na ghostlandzie, czasem są ludzie, ale często nikogo nie ma. A na guardy to idź z summonami: 2 monki i wez blank runy i hmm rób sobie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
Imię: Paladhino
Profesja: Paladin
Gildia: jakos tam po angielsku ;D
Świat: Nerana(kolejki)
Poziom: 28
Skille: rosna;P
Poziom mag.: 10
|
![]() ja ci radze demon skielety dobry exp a sa powolne to mozna niezle poexpic. jesli masz pacca to tomby swietne miejsce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Lokacja: Sam Niewiem
Imię: Ginard
Profesja: Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: 47+
Skille: 78+ 45+
Poziom mag.: 15
|
![]() Jak Muzz wspomniał Ghostland jest to miejsce stworzone dla ciebie . Lecz jeśli puszczą ci nerwy Skocz sobie na amazonki Lub kup premuim acc i lataj na tomby lub Liberty Bay . Bez Pacc Ciężko gra się magiem bardzo dużo czasu 3eba mu poświęcić i tak naprawdę niema lekko więc jak wspomniałem kup pacc i ciesz sie graniem Master Sorcerem .
Ps. Mam nadzieję że sie przydałem Pzdr. |
![]() |
![]() |