Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 07-08-2007, 04:24   #1
Kaver13
Użytkownik Forum

Kaver13's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Pomorze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Kaver Pall
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 107
Skille: 94/74
Poziom mag.: 19
Domyślny Knight-Bron-Update

Otuz postanowilem zrobic nowego knighta stary zostal hackniety i zastanawiam sie w jaka bron isc zeby nie zalowac wiadomo po update wiele sie zmienilo i dlatego zamieszczam ten temat na forum. Lotnolem niedawno dragonbone staffa ma wedlug mnie dosc dobre staty wiec czemu by nie pujsc w cluby ale w sumie potem na wyzszym lvl gdybym walczyl swordem to jest mistic blade/ sov / ave itp wiec co wybrac? co wedlug was najbardziej sie oplaca po update, czekam na szybkie odpowiedzi i pozdrawiam
Kaver13 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-08-2007, 10:08   #2
mlodyjagla
Użytkownik Forum

mlodyjagla's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2005

Domyślny

Według Mnie ---------------aaaaaaaaaaaaaaxxxxxxxxxxxxxeeeeeeeeeeeeeee
stary 07-08-2007, 10:42   #3
zoliax
Użytkownik Forum

zoliax's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Białystok

zoliax ma numer GG 6035236 Adres Jabbera do zoliax
Domyślny

Miecze mogłyby być dobre, bo mają podobny kształt do przecinków. Szczególnie te zagięte, jednosieczne. A to mogłoby wplynąć na poprawne użycie znaków interpunkcyjnych w twoich postach. ;>

Mogłoby.

Cóż, buławy nadal są w tyle w porównaniu z mieczami i toporami(chociażby pokazują to nagrody z Areny-każda z buław ma niższą obronę; może nie stanowi to aż takiej wielkiej róznicy, ale ta różnica jednak jest). A jeśli miałbym teraz wybierać między mieczami i toporami to... cóż... przyjrzałbym się, które według mnie ładniej wyglądają.
Wiele z tych nowych mieczy ma dziwny wygląd. Nie podoba mi się to (za) szerokie ostrze.../Blacksteel Sword, Dragon Slayer, Demonrage Sword, Haunted Blade/... Topory wyglądają lepiej, jak dla mnie. No i buławy są też okej. Ogólnie są wporzo, jednak osobiście nie chciałbym walczyć ani bronią smoczą(nie bardzo przepadam za smokami)-Dragon Hammer, Dragonbone Staff, typowo żeńską-Diamond Sceptre, Lunar Staff, orczą-Orcish Maul lub mającą bliski związek z kolorem niebieskim-Sapphire Hammer, mimo że ich wygląd jest raczej niezły. Ale to już kwestia upodobań. No ale też są brzydale. Spiked Squelcher, Cranial Basher czy Chaos Mace.

Albo rzuć kością do gry.
stary 07-08-2007, 16:53   #4
Kaver13
Użytkownik Forum

Kaver13's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Pomorze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Kaver Pall
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 107
Skille: 94/74
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zoliax Pokaż post
Miecze mogłyby być dobre, bo mają podobny kształt do przecinków. Szczególnie te zagięte, jednosieczne. A to mogłoby wplynąć na poprawne użycie znaków interpunkcyjnych w twoich postach. ;>

Mogłoby.

Cóż, buławy nadal są w tyle w porównaniu z mieczami i toporami(chociażby pokazują to nagrody z Areny-każda z buław ma niższą obronę; może nie stanowi to aż takiej wielkiej róznicy, ale ta różnica jednak jest). A jeśli miałbym teraz wybierać między mieczami i toporami to... cóż... przyjrzałbym się, które według mnie ładniej wyglądają.
Wiele z tych nowych mieczy ma dziwny wygląd. Nie podoba mi się to (za) szerokie ostrze.../Blacksteel Sword, Dragon Slayer, Demonrage Sword, Haunted Blade/... Topory wyglądają lepiej, jak dla mnie. No i buławy są też okej. Ogólnie są wporzo, jednak osobiście nie chciałbym walczyć ani bronią smoczą(nie bardzo przepadam za smokami)-Dragon Hammer, Dragonbone Staff, typowo żeńską-Diamond Sceptre, Lunar Staff, orczą-Orcish Maul lub mającą bliski związek z kolorem niebieskim-Sapphire Hammer, mimo że ich wygląd jest raczej niezły. Ale to już kwestia upodobań. No ale też są brzydale. Spiked Squelcher, Cranial Basher czy Chaos Mace.

Albo rzuć kością do gry.
Dzieki za wyczerpujaca odpowiedz, jak bende robil kina to jednak axe wybiore

Temat do zamkniecia.
Kaver13 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania