|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2003
|
![]() Witam
Jestem nowy i mam 2 pytania 1: Mam 13 lvl skille 42/36 na jakie potwory moge chodzic z tym skillem ( knight ) 2: Moglibyscie dac mapke pokazywajaca gdzi znajduja sie Dwarfy i Dwarf soldiery ?? ![]() Z gory thx i jak byl taki temat to sorx, ale jestem nowy jak jush wspomnailem ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Co do tematu: skile masz cieeeenkie, bardzo, z tym co masz idz na trole, roty, minosy.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Jeszcze dodam: Orki, Orki spearmany, Orki Warriory (Folda!) Tych dwóch ostatnich kasować POJEDYNCZO bo zginiesz w strasznych mękach
![]() PS Jak na Foldzie zejdziesz w takie miejsce gdzie jest wszędzie lawa to nie idź dalej tylko wracaj bo spłoniesz od Fire Elementala ![]() ![]() ![]() PS2 Co do skilli to moim zdaniem masz zaj***** jak kolesie na 18 lvl miewają takie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WOW TO MÓJ 50 POST WIĘC JESTEM TERAZ USEREM Z TRZEMA STRZAŁAMI! YEAH 8)
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Drafy i solidery znajdują się przy moście koło kazo i w jego podziemiach. Jak nie wiesz gdzie jest kazo (kazordoon) to się zapytaj!!!
![]()
![]() |
#5 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() a co do pytania z tematu: folda jest dobrym miejscem ale jak grasz na pvp to duzo pk wiec miej sie na bacznosci ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
Lokacja: I co z tego że nie USA?
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() [quote]Oryginalnie dodany przez kvi
2: Moglibyscie dac mapke pokazywajaca gdzi znajduja sie Dwarfy i Dwarf soldiery ?? ![]() Po pierwsze primo....jest taki temat tu na Tibia.pl..."Gdzie znajde Danego potwora" czy jakoś tak Po drugie primo.....z takimi skillami to ja nie marzyłem nawet o soldach.....narazie jak tu wyżej pisali najwyżej Orki i Minosy..... co do Dwarfów...to tylko zwykłym dasz rade powodzenai w dlaszej grze
![]() |
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze , ze moj 1 post i widze , ze niektorzy mnie niezle zjechali :> Widze, ze mie bierzecie, za lamerka ;d wiem coto kazo tylko niewiedzialem, gdzie dokaldnie te drwafy i soldiery ... taa gram na pvp (isara) Warriory to jush mi troche wiecej robia, otoczyly mnie 3 dalem rady ..., a spearmany ?? Wy se chyba zartujecie, ze pojedynczo mam je brac... Folda bylem 3 razy eee na 9 lvl szlo jush spox na foldzie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ) bo cos wiem kiedy uciekac ...;] chcialem isc na soldiery bo niezly loot zostawiaja ![]() ![]() btw. widze , ze sa podzielone zdania an temat moich skilli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Buuuuu
|
![]() Na takim poziomie w orc fortes to niezle osiagniecie (leadery/zerki sa szybkie).
Z dwarfami to ten problem ze lubia wyskakiwac w grupach (ludzie czesto je luruja pod sama dziure). Co do skilli to na normalnego gracza masz wysokie, ale sa chorzy na umysle pakerzy ktorzy zanim zaczna expic bedac ciagle na 8 lvl jada przez tydzien afk skille do 80/80 (pozniej przychodzi paladyn PK na 20 i traca 2-3 punkty bo nie moga go dogonic ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jest jeszcze miejsce z dwarfami od AB na S są 2 jaskinie tam są w każdej dziury z dwarfami wszystkimi rodzajami potrzebna lina
|
![]() |
![]() |