|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() Jakie skille powinien miec mag na 8 lvl gdy wychodzi z rooka?
Do tej pory grałem knightami, ale postanowilem sobie zagrac magiem. Juz niedlugo przejde na maina i się zastanawiam czy lepiej posiedziec troche na rooku i podniesc sobie skile czy wystarczo np. 16/15 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Takie same jak kazda inna profesja, nie ma sensu siedziec na rooku.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Szczecin,Inferna,Ab'dendriel :P
|
![]() Cytuj:
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Na rook-u nieopłaca cię zostawać by potrenić skile, na mainie skile maga(druida i sorca) rosną szybciej niż na rook-u, ale czasamie gdy przeżucamy się odrazu na lepszą broń to wydaje sie ze sklie rosną wolno w poruwnaniu do ilości zabitych potworów. Spróbij nielatac odrazu z najlepszą bronią a do 20 lv. skile wzrosną cie gdzieś do 18/21.
#5 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 20-10-2004 o 15:27. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() Zastanawiam się czy wy potraficie czytać?
Ja się pytam JAKIE SKILE a nie czy warto siedzieć na rooku!!!!! Ostatnio edytowany przez Maquarius - 20-10-2004 o 15:45. Powód: zrobilem błąd |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
![]() |
![]() Odpowiedz na Twoje pytanie jest w moim pierwszym poscie, ciołku. To chyba Ty nie umiesz czytac.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hmm poza tym dla druida skille leca 20% szybciej nic dla sorca.
Taki maly offtopic ;] |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Omg...
Temat do kasacji. Wogule to na co skile sorcowi? Jak będzie miał 19/19 czy 20/20 to dużej różnicy nie ma a magiem nie zrobisz 30 cluba (chyba ![]()
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() Cytuj:
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
|
![]() re:up - juz ktos policzyl ze skile druta rosna minimalnie szybciej. Jak gdzies znajde taka tabelke to dam link. Pewnie jest gdzies w temacie o skilach...
re:topic - mysle ze optymalnie by bylo 15/15. Ja wyszedlem przy skilach 14/15 i nie narzekam. Te dwa albo 3 punkty to zadna roznica. ---EDIT--- Cytuj:
No i co ?? Jak nie wiesz to nie mow! Ostatnio edytowany przez Earl - 20-10-2004 o 17:25. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() A spojrz na temat? "TEORIE dotyczace skilli" wiec to wszystko sa domysly. Co prawda potem pisze ze koniec z wszelkimi teoriami, ale zaraz potem dodaje ze jest to artykul na tibianews, a artykuly takze sa pisane przez zwyklych ludzi, nie CIP soft. Nie mam zamaru sie dluzej klucic. Wiem ze druidom skille rosna tak samo szybko, poniewaz gralem i sorcem, i druidem.
re:topic - ja wyszedlem z rooka majac 15/16, a obecnie mam skille 19/23 (zmienialem rodzaj broni)
Kiedy umrę, pochowajcie mnie twarzą do dołu, aby wszyscy mogli pocałować mnie w dupę Helmut Ottenburger ----------- Koncze z tibia... Ciekawe ile wytrzymam ![]() Ostatnio edytowany przez Caspius - 20-10-2004 o 21:56. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Stan: Niegrający
|
![]() ja jak miałem 11 lvl drut to miałem skille 21/22 i każdy mówił że mam dobre jak na swój lvl , walczyłem wtedy axe
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() ja mam 44lv i mam skille 20/25 i niewiem poco wieksze ;p
niema to zadnego znaczenia znaczy sie na mniejszych lv tak bo idziesz np na dwarfy to bijesz a nie walisz runkami ![]()
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2003
Poziom: 102
|
![]() Mag na 8 lvl jak wychodzi powienien miec skile takie jak inne voc rook jest tylko przejsciem i nie ma sensu siedziec na rooku i traci czas na trening no chyba ze ktos ma zamiar nie wchodzic na mainland :/
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() A ja bylem dlugo na rooku i od razu jak tylko wszedlem kupilekm czary i jakis set i ruszylem robic lootbagi u dwarvow ;D
i żyje |
![]() |