|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() za wp.pl:
Ukryty tekst:
Co taka zmiana oznacza? Wg mnie spadek zdawalnosci jak do tej pory najprostszej matury do okolo 20%... Powszechnie wiadomo ze wiekszosc lektur nie czyta, a nawet jezeli sie je czyta to nie da sie zapamietac ich szczegolowo, zwlaszcza przy takiej ich ilosci. Jezeli pomysl przejdzie to ja bardzo wspolczuje kolejnym rocznikom i jednoczesnie ciesze sie ze przyszlo mi zdawac za "panowania" Giertycha... ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() i tak tego nie wprowadza, Legutko imo nie zaryzykuje sytuacji, jaka mial na poczatku swojego "panowania" Giertych, czyli protesty, marsze, otwarta krytyka zarowno przez uczniow, jak i nauczycieli. Az tak glupi chyba nie jest, zeby powtarzac bledy swojego poprzednika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Pare lat życia nadzieją, że nie spierdolą tego do reszty ^^'
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Na szczescie te zmiany mnie juz nie bede dotyczyc. Maturka juz w maju, ale juz zmienic co do mojego rocznika nie moga
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Za to ja perfekcyjnie zdążę na maturę z matmy... Ech, życie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Haha, czasami ciesze sie, ze 3 klase zaczynam juz za 3 dni
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Ci ministrowie to idioci. Nie sam spróbuje zdać taką maturę ze znajomości lektur. Założę się 90% ludzi w polskim rządzie nie osiągnęłoby nawet 10%.
Coraz bardziej kaleczą tą naszą kochaną młodzież, czuje sie kaleką. Na szczęście idę teraz do technikum i mundurki mi kolo dupy tuż tuż przeleciały. Uff co za szczęście. Romkowi temu co jest teraz (nie pamiętam nazwiska gnoja) mówimy NIE!!!
![]() |
#9 |
Ojciec Dyrektor
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Nowy Sącz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: interesująco
Profesja: Elite Knight
Gildia: Anima
|
![]() "Módlmy się do Ojca Niebieskiego ... o zmianę rządu ..." - ale czy to coś da ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Data dołączenia: 23 11 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: wszędzie
|
![]() Co do lektur....
Sam były minister w rozmowie z Moniką Olejnik nie wiedział kto napisał "Naszą szkapę" http://youtube.com/watch?v=Y-Ky4LtqphE pamiętam,że sikałam ze śmiechu to słuchając...... Co prawda maturę dawno mam za sobą (jeszcze starą) tak więc nie mam pojęcia co do obecnych kryteriów. Lecz nawet za moich czasów z lekturami było ciężko. Czytało się tylko te które były konieczne, lub te które miały ciekawy opis w opracowaniach. Każdego co innego interesuje, inni odnajdą się w epoce renesansu inni romantyzmu itp. Wymagać wiedzy ze wszystkiego też nie można. Ciekawie by było gdyby przed wprowadzeniem nowych zasad sam minister edukacji "zdawał" by na próbę ![]() Co do mundurków to jestem ZA. Wiecie jak można powymyślać i ozdobić standardowy mundurek? (patrz USA).
![]() |
#12 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() A dla mnie matura z j.Polskiego nie ma sprawdzać to czy ktoś przeczytał lekturę czy nie ale ma sprawdzać czy ktoś umie pisać i posługiwać się tym językiem jak należy...
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() mogą mnie cmoknąć,maty nie będę miał niczego nowego też nie wypada zdać i się cieszyć że to już 3 kl
![]() |
![]() |
![]() |