|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() Co do tego serwa nie potrzeba komentarza :
- http://tibiacam.tv/cams.php?id=dbnh2brt046are7j 23:40 Using one of 3462 CRYSTAL COINS ... << hyh .. n/c xD Zachęcam do oglądania co na tibiaCam tv szybko i lepiej się ogląda ![]() Acha : -Achon Elaw 210 ek -Mdw 341 ed -Herganon 236 rp -Kiryh 247 ms -Sorcerer of the dark age 181 ms -Pancras Dragonheart 205 rp Ruthless rox ![]() Ostatnio edytowany przez Lexii - 03-09-2007 o 00:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Kasy ile ma to już zobaczyłem ;P Na ots'ach nie mają tyle nawet ^^. Wyskoczył mi debug, i nie chce już iść.. Ocb, nie wiem.. Maniaki
![]() Cytuj:
![]() Pozdro Ostatnio edytowany przez Coozeman - 03-09-2007 o 12:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Baaarrrrdzo sprawna ekipa, nie dziwie sie czemu oni maja tyle hajsu
![]() Ciekaw jestem który raz Herganon juz robi PoI ![]() @Down A co prosty jest ? wiadomo że oni go Ci zrobia od tak, ale oni maja to wykminione na 100%. Moge sie zalozyc ze jak wprowadzili PoI to sie to pisałes OMFG total mega hiper hardcore !!!111... Ostatnio edytowany przez Honusu - 03-09-2007 o 01:46. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Tak jak już kiedyś powiedziałem - brawa CipSoft'owi za te jakże trudne questy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Film świetny. "Szybko" i sprawnie poszło ... no i ta kasa ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
![]() |
![]() lol tylko 6 godzin
U nas na serv męczyli się ponad 12... Gz ;p
![]() |
![]() |
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Co do kasy to ich gh jest full w platynach ;] Jak ktoś oglądał mieli pokój w 50kk. Dodatkowo każdy ma pewnie coś na koncie własnym ![]() GZ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Oleśnica
Imię: Danieluss
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 102
Skille: -------
Poziom mag.: 7
|
![]() Robia to szybko i sprawnie bo im ludzie nie przeszkadzaja....jak ogladalem poi z innych swiatow to ludzie sie wszedzie pchaja, nie ma respektu itd ehh idzie im jak po masle... GZ
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Data dołączenia: 23 11 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: wszędzie
|
![]() Robią to sprawnie gdyż Herganon jest dobrym organizatorem i każdemu kto chce wykonać quest mówi co ma robić
![]() a co do kasy, sporo też "materiału" leci na wykonanie tego ![]() Byliśmy pierwszym teamem (a ja kobietą) która wykonała POI tak więc znają każdy zakamarek tego questu ![]() @ Upierz inni nadal mają trudności z przejściem tego questu ![]()
![]() |
#11 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Brawa dla ludzi za spojlowanie questów >.>
No, trochę szybko im to idzie ![]()
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Co do herga fakt, dobry z niego organizator ;] Czekam aż pojawi się ten nowy Boss-Baran xd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() żółto-biało-niebiescy :> glory Motor Lublin To oni coś dla mnie znaczyli na Hibernie: Rothes, Haveders, Devilen, El Maverick, Cinek, Macieki i wielu innych, których już nie pamiętam... To oni sprawili, że wróciłem do gry tym razem na Harmonii: Sorceser of Darknes (dawniej Malakashi Knight), Thon Neen, Ashi Bubeika, Dadan the Knight, Chorazy Veston, Bufer, Thorow Varen i wielu wielu innych (oni wiedzą, że to ich też dotyczy) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Data dołączenia: 23 11 2005
Świat: wszędzie
|
![]() @Voniek
pierwsze w historii POI nie zostało dokończone gdyż był błąd ze switchami ![]() a pierwsze w historii zrobione POI trwało cholernie długo fakt. W końcu jeszcze wtedy nikt nie wiedział co czai się za rogiem. Pamiętam jak zaczęliśmy wieczorem i nad ranem się skończyło ![]()
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ~Twoj Fan Wojtek. @Film Miarowo ; ) |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Palladyn-Pifpaf
Profesja: Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 81
Skille: 95/82
Poziom mag.: 20
|
![]() Nienawidzę TibiCam Tv bo w darmowej wersji nie da sie przewijać - nie mam zamiaru płacić kasę za gówno do oglądania filmów z tibi ^^ i dlatego jestem antyfanem tibicam TV
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
free: [Key Commands] Left Arrow: Slower playback speed Right Arrow: Faster playback speed Up Arrow: Maximum playback speed Down Arrow: Normal playback speed Pause/Break: Toggles pausing of playback Backspace: Rewinds playback by 30 seconds [Typed Commands] "ffsd" - Fast forward until SD is shot. "ffr" - Fast forward until rune/wand shot. "ffp" - Fast forward until projectile is shot. "fft hh:mm" - Fast forward until time equals hours:minutes. (example: "fft 00:20" or "fft 1:12") Takiego pliku jak controls.txt nie ma co otwierac bo tam sa keyloogery, no nie? o_O
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ever Dream
Świat: Candia
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
|
![]() Nie czaję... Po cholerę publikować film, który nie działa?
![]() |
![]() |
![]() |