|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2008
Lokacja: Krk
Stan: Początkujący
Imię: Bartok Hunter
Profesja: Rookstayer
Gildia: Na mainie pomyśle o gildi:P
Świat: Zawsze zapomina
Poziom: 2
Skille: niewiem
![]() |
![]() Ja wiem że były poradniki ja wszystie czytałem ja weim że są plusy i minusy postaci czyałem ale chciałem żeby ktoś mi podpowiedział jaką ja mam wybrać profke.Prosze ni edawajcie mi bana ani nic takiego za ten tematok?Odrazu mowie ze moj nick jest taki ze kiedys gralem druidem ale pomyslalem ze za ciezko sie expi i rezygnacj.Teraz wracam do tibi.1min temu zalozylem konot.Narazie mam 2 czy 3 lvl.Zaraz zaczne wbijać.Tylko chce wiedzieć na jaka profe sie zecydowac.Mnapisze czego wymagam od postaci:
-Szybki miły i sprawny exp -Mozliwosc czarowania(nie musi być postać magiczna ale zeby nie oganiczala sie do okladania bialkiem) -Gram na servie non pvp jakby cos ![]() -Nie chce ciagle dokupywac ammo |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Visc
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 182
|
![]() @up pall musi dokupowywac ammo...
Graj Druidem/Sorcem sa to dwie postacie magicznie ktore maja podobne czary ktore jednak roznia sie od siebie tylko tym ze zadaja obrazenia od innego zywiolu... Druid z tych silniejszych czarow zadaje obrazenia od lodu i ziemii a Sorcerer od energi i ognia
21:09 Jark Celia [103]: 39.5 i pol ![]() 20:02 Pablo'De La Pall [149]: tez mam kiku takich kumpli co jara codziennie 20:02 Pablo'De La Pall [149]: kumpel mial fajne jazdy 20:02 Pablo'De La Pall [149]: co chwile byl kims innym 20:02 Pablo'De La Pall [149]: na poczatku politykiem 20:02 Pablo'De La Pall [149]: puzniej mafiozem xD 20:03 Pablo'De La Pall [149]: a na koncu sorcererem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Na drudku ciezko sie ie chce nim grac poraz 2.Sorcem nie gra sie zbyt trudno?Niebede gral nappewno maniakalnie ani nawet codziennie wiec szybko higha nie bede mial
Ostatnio edytowany przez DrudekxD - 09-09-2008 o 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najpierw dobijasz jakis lv na dwarf soliderach a potem z monkiem na guardy
Pallem na faccu ciezko kupowaloby ci sie rsy Wiec graj Knightem ktory jednak nie jest postacia za bardzo magiczna ![]()
21:09 Jark Celia [103]: 39.5 i pol ![]() 20:02 Pablo'De La Pall [149]: tez mam kiku takich kumpli co jara codziennie 20:02 Pablo'De La Pall [149]: kumpel mial fajne jazdy 20:02 Pablo'De La Pall [149]: co chwile byl kims innym 20:02 Pablo'De La Pall [149]: na poczatku politykiem 20:02 Pablo'De La Pall [149]: puzniej mafiozem xD 20:03 Pablo'De La Pall [149]: a na koncu sorcererem |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() No pall i druid odpadaja.A knight bez magi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim zdaniem Druid lepszy od Sorca
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
|
![]() Graj rycerzem. (tylko za dużo na faccu nie poczarujesz. Będziesz używał tylko light healing , antidote i find person )
Ale gra się naprawdę miło. ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2008
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Marcaso
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 88
Skille: 88/82
Poziom mag.: 18
|
![]() Nie graj w tibie.
Leżeli nie ma dla Ciebie profesji,to nie graj. Prosze nie graj w tibie,wejdz na jakiś 999x exp ots na[ironia] kturym kniht ma super extra magje eksure vite i szypko nabijesz lewel numer sto !!11[ironia/] |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() buhahaha!Takie otsy są dla noobów skończonych.Ja chce grac w normalna tibie.Mysle ze zagram knightem.Tylko powiedzcie czy fajnie sie na nim zarabia i czy wydatki sa duze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
|
![]() Gra knightem jest bardzo monotonna.
Ja bym Ci radził zrobić paladyna. ![]() Łatwo zarobić, dużo mniej skilowania niż knightem, Wydaje się że często trzeba biegać odkupować ammo, ale w rzeczywistości wszystko zależy od szczęścia i tego jak szybko się speary połamią. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2008
Lokacja: w wenor
Imię: nie powiem bo haknom mi
Gildia: rurznie ale najleprze elity
Świat: karzdy durzy
Poziom: tak
Skille: terz
Poziom mag.: co
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
wniosek? zmien gre...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Powiedziałem!Będe knightem!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A ja ci polecam Palladyna skilluje się nim 3 razy szybciej a knight bez dobrych skilli to nie knight
Graj Pallem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
|
![]() Graj sorcem/druidem na non-pvp - idealne wyjście dla skończonych noobow takich jak ty.
Nie graj knajtem bo nie umiesz skillić. A paladyn w twoim wykonaniu to żenada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Słupsk
Imię: Jake Corki
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 44
Skille: 80/67
Poziom mag.: 13
|
![]() palla se zrob.poswiecisz duzo czasu na skilowanie ale hity ci to wynagradzaja