|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() A wiec, dzis wpadlem na forum i zobaczylem saja date dolaczenia, niegdy na to uwagi nie zwracalem, a dzis, ile to juz lat minelo, pamietam jeszcze stara tibia.pl gdzie strona byla lekko niebieska i tylko 2 tabelki po bokach + pienky link forum, to tu sie zaczelo, ots, pierwsze pytania, pierwsze bledy, ludzie nie pisali dla licznika postow lecz po to aby pogadac, spotkac sie w tibi i powalczyc razem nie dla expa, lecz dla zabawy. Dla mnie byly to mile chwile, teraz wszystko sie zmienia, nie wiem czy w dobra strone lecz bede milo wspominal ta strone, w tibie juz nie gram ale tibia.pl bede odwiedzial zeby sie czegos dowiedziec, i byc na biezaco z informacjami.
Piszcie swoje wspomnienia o tibia.pl, jezeli masz zamiar napisac cos bezzsensownego wcisnij ten czerwony krzyzyk u rogu ekranu. Pozdrowienia dla fanow tibia.pl, i wszystkich innych fanow. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pierwsza moja wizyta na Tibia.pl i ta sonda: co sądzisz o nowym layoucie strony... Ech... Przegapiłem stary lay...
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Pamiętam,że ojechałem jakiś Fake,od noob'ów i idiotów.(Choć był całkiem na poziomie
![]() W ogóle jakoś dużo nie pamiętam z moich początków na tym forum. |
![]() |
![]() |