![]() |
#1 |
Guest
|
![]() moj pierwszy filmik na TibiCam, niemialem co wymyslec wiec pomyslalem ze nagram jak soluje DL'ka.
![]() Tu macie link: www.wymiatator.neostrada.pl/filmiki/DL***** |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Fajny filmik, tylko dlaczego ***** pliki .rec są wystarczająco małe by zamieścić je w necie, a co niektórzy mogą mieć podejrzenia co do plików formatu *****
Ostatnio edytowany przez Vicious Phoenix - 17-10-2004 o 22:18. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2004
|
![]() Ja mam duze obawy wiec dopuki nie bedzie .rec nie ogladne tego...a szkoda
Fett Maniek 19lvl 34mlvl Azura Lodz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
|
![]() Właśnie po co zamieszczasz filmik spakowany??? Nikt nie pakuje filmików do tibii bo one są już wystarczajaco małe. Ja też nieściągnę dopuki niezamieścisz normalnego filmu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Iława
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rycesz Okroglego Stolu
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
|
![]() Chętnie bym sobie obejrzał ale był kiedys taki temat w filmach ze w zip moga byc wirusy i dlatego nie sciagam do puki nie bedzie rec.
Neraska
10:42 You see yourself. You are a royal paladin. You are Royal Brother of the Mystical Brothers (Protected by Keinam). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2004
|
![]() Dlatego iz mam dobre serce ;p niach niach
Zamiescilem tego recka jeszcze raz ale jakko *.rec ;D ehh http://danonek_878.w.interia.pl/recki/DL.rec Ostatnio edytowany przez Danonek - 18-10-2004 o 10:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Kolacja?
|
![]() A czemu teraz Ty dajesz film? Ten co zamieścił ***** to też Twój profil? To czemu zakładasz konto nowe an forum wdniu, w którym wklejasz tu film *****?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() ja sciagalem filmik ale dlugo sciagalo wiec pomyslalem ze scaigne ten zip i czyli mam teraz key logera???
omg !!! prosze o odpowiedz !! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() ****a dlaczego interia ? Transfer 0.5kb/s yeah. Wes w*** to na lycos albo na inny serwer
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
ale ja ogladnolem juz filmik!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() 20 sorc valoria 35 mlvl mateomens |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Na poczatku mowie pozdrowienia dla DRAGON KUTIEGO I GROCHA PALANTA
![]() ![]() Super z D-lancem dla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() \O/ ¬_O GIVE ME YOUR CASH!! ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Ludzie, zdrowa podejrzliwość to dobry objaw, ale mania prześladowcza już nie... Plik ściągnąłem, obejrzałem, i tylko mogę pogratulować autorowi skilli. STARY, pierwszy raz w życiu widze coś takiego
![]() Pozdrawiam.
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Dzięki Stu
![]() A do wszystkich innych podejżliwych: niewiem czemu ale jak zamieszczam plik .rec na swoim ftp to gdy wpisuje linka, zamiast sciągać plik to się on otwiera na stronce jako dokument. Jakby ktos wiedział czemu tak sie dzieje to napiszcie mi prosze co musze zrobić aby było inaczej. W każdym razie macie link: www.wymiatator.neostrada.pl/filmiki/DL.rec |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Dla tych co to by potem nie pisali: "jak klikam na tego hiperlinka to mi sie jakies chinskie znaczki pokazuja, help plx plx", to mowie:
1. Klik prawy przycisk myszy (RBM) 2. Zapisz jako...(Save as...) 3. Jako wszytkie pliki po czym piszemy koncowe .rec (np. Wymiatatordl.rec). Lól XD