|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
|
![]() Otoz kazdy chcialby sobie zarobic ;] no moze nie kazdy ale kazdy chcialby miec kase, tak czy tak jedno wychodzi na drugie ;p
W tym temacie chcialbym abysmy pisali swoje propozycje zarobkowania(chyba raczej pominmy propozycje typu prostytucja ![]() Moja siostra odo poczatku miala eee zdolnosci do robiania tego czegos przy paznokciach w swoim czasie zrobila kurs jakis zdobienia artystycznego i w domu zakladala te smieszne dlugie paznokcie za co dostawala 50 zl za okolo 2-3 godziny roboty(dla niej przyjemnej) teraz pracuje w jakims salonie i jest na studiach kosmetycznych blablabalba szwagier dostal propozycje nauki projektowania yy hal targowych czy jakos tak co jest takze dosyc hajsiastym interesem bo za 1 m kw. dostaje sie okolo 5 zeta a zazwyczaj takie chale maja okolo 500 metrow..... Moim pytaniem jest co jeszcze do paznokci chyba sie nie nadaje ![]() 1. Zrobic jakis kurs 2. Pracowac w domu ????????????????????
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja pierdolę, na tym forum o to pytać...
Może zastanów się, do czego masz talent, i spróbuj to wykorzystać w celach zarobkowych. Skąd MY mamy wiedzieć w czym jesteś dobry? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Wiesz, ja chodziłem na ulotki i byłem zadowolony, 300zł w tydzień i mi to starcza, dla kogoś innego może to być np. za mało jak na taki czas pracy.
Ale raz kumpel ojca powierzył mi stworzenie strony i dał mi za to 2 dyszki i też byłem szczęśliwy ;p
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Zajmij się badaniami nad kurczeniem się genitaliów niedźwiedzi polarnych w wyniku globalnego ocieplenia. Albo możesz też zająć się wpływem faz księżyca na miesiączkowanie pingwinów cesarskich. Też można.
Wejdz na pracuj.pl albo coś i nie zadawaj więcej głupich pytań... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Pierwszy milion i tak trzeba ukraść wiec co tu mówić o uczciwym zarabianiu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Zbieraj fasole
![]() Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: exiva ''Ashael
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite'Slayer of Guardia
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 25+
Skille: 60~/60~
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() fasole sux :<
Polecam roznoszenie gazet ^^ Albo McDonald, to według mnie bardziej opłacalne ;]
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: exiva ''Ashael
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite'Slayer of Guardia
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 25+
Skille: 60~/60~
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Na fasole.pl uzbierasz na pacca w ok. 10 miesięcy :<
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapamiętaj sobie - nawet jak oblejesz maturę i będziesz myślał, że nigdzie nie znajdziesz pracy, zawsze otworzą się przed tobą drzwi do kariery ministra.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() zatrudnij sie w tesco, zrob sobie kurs na wozki widlowe i jazda na budowe tam potrafia ponad 1k miesecznie za to wyciagnac.
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Krzyżak
|
![]() Ja jak szukałem pracy na wakacje to chodziłem jak ta menda i wszędzie się pytałem czy nie mają pracy. Wszelkie banki (ulotki), McDonaldy, supermarkety, etc. W końcu znalazłem pracę jako barman w ogródku piwnym nad jeziorem i fajnie było. ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
Ja akurat tam pracowalem niecaly miesiac, zarobilem z 750zl (+ dostane zwrot podatku okolo ~~200zl, dodatkowo oplacili mi ksiazeczke sanepidu, ktorej wyrobienie normalnie kosztuje 100-200zl ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Pograj w bukmachera...łatwo i przyjemnie...
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() no raczej nie pytasz sie o prace na wakacje
![]() Na wakacje fajnie pojechac np. do Anglii i tam popracowac. Wiadomo jest ciezko ale jak dorwiesz prace to mozna kilka funciakow przywiezc. Ja np. pracowalem w tamtym roku (nie w te wakacje, niestety w te wakacje nie moglem - przygotowania na wyjazd do usa) u wujka na budowie. Dobrze mi placil, jak to wujek, praca niezbyt ciezka tylko ze przez ponad 12h dziennie. W fajnym towarzystwie mozna wiele zniesc.. Zarobilem tez duzo. Wiec to tez jest sposob - pytaj w rodzinie czy nie potrzebuje mlodocianego pracownika, zawsze bedziesz miec ulgi. Teraz duzo fast-foodow szuka tez pracownikow, tesca i nietesca... roznoszenie ulotek jak lubisz chodzic (albo ci to nie przeszkadza). Uzyj troche glowki chlopie, bo w doroslym zyciu zawsze bedziesz zakladal temat na forum? "Kocham ja ale nie jestem pewien czy jej sie oswiadczyc... pomozcie ;\"
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
|
![]() @UP
A ile z nia jestes? xDDD
![]() |
#20 | ||
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn