|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Drodzy Użytkownicy!
mam pewien problem od pewnego czasu gg mi sie popsulo.Mianowicie gdy włączam gg działą ono poprawnie lecz gdy wcisne osobe z ktora chce rozmawiac pokazuje mi sie okienko rozmow po czym gadu od razu sie wylacza probolem wsyztskiego odinstalowanie gg i zainstalowanie oraz format Moze ktos mial taki problem? Pomocy z gory dziekuje ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja mialem taki problem. Strasznie sie wkurzalem na serwis GG, wreszcie im podziękowałem i zainstalowalem AQQ. Jak narazie nie mam najmniejszych zastrzezen do dzialania owego programiku.
Strona do pobrania:http://www.aqq.eu/ @edit Zapomnialem dodac, ze w tym programie podtrzymujesz swoj nr. gg, kontakty, itd.
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Nie, nie do usunięcia. Mam ten sam problem. Chciałbym aby ktoś mi wytłumaczył jak to ścierwo naprawić xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kshaq:
Irons opisał to bardzo dobrze - ściągnij AQQ. Sam używam i jestem bardzo zadowolony. Za korzystanie z niego dostajesz nawet wapstery ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
|
![]() Kshaq, naprawde bardzo serdecznie polecam, nie bedziesz zalowal
![]()
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: NOWOGARD
Stan: Niegrający
Imię: Bonczas/ Lorgin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demons Army
Świat: Pacera
Poziom: 275
Skille: 93/87
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() też mam ten problem z gg. Aqq już kiedyś miałem ale jakoś zniknęło z mojego kompa, ale za chwile zaczne zasysać ;p
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() miałem taki sam problem,ale poczekałem 2 dni i problem sam sie rozwiazał
![]()
![]() |
#9 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Jak na razie tlen ściągnąłem. Może pomyśle nad Aqq, ale to, że gadu się tak rąbie jest żałosne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() @Kshaq i Autor wątku
Jakie macie programy antywirusowe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() Chyba też sie przeniose z gg na aqq bo mnie gg wk*rwia i straaaasznie laguje jak w coś gram, zwłaszcza emikonki, a w aqq mi nie lagowało ^.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() miałem ten sam problem, nawet zreportowalem to do microsofta i wyskoczylo, ze cos z flash playerem mam, zainstalowalem najnowsszego nie pomoglo.
i wpadlem na pomysl przeinstalowania sterownikow mojej karty graficznej na NAJNOWSZE sciagniete ze strony nividy. i POMOGŁO. gg sie nie wylacza, nie za bardzo wiem co ma grafika do gg, ale pomoglo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() Ok, wiec aqq. Ale czy działają w nim konferencję i przesyłanie obrazów przez gg?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Gliwice
Imię: Flahulitta
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja to samo mam od dzisiaj ja chce z kims porozmawiac to wyskakuje blad aplikacji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Mi ostatnio gg skasowało całą liste kontaktów. Udało mi się odzyskać tylko połowę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @OnlyShadow:
Co za problem wejść na www.aqq.eu i sprawdzić ?
![]() |
#18 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Ja mialem taki problem z gg ze zajmowal mi 100% procesora i przez to tez przenioslem sie na Aqq ;p polecam
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() AQQ kiedyś działało mi dobrze, potem zaczęło jeb*ć się koncertowo. Co do gg, teraz mam taki sam problem, pojawił się dziś po południu. Poczekam do jutra, pojutra, potem sprawdzę na nowych sterach. A wy macie takie okienko (nie z MS), z opcją wyślij nie wysyłaj?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 27-04-2011 o 21:13. |
![]() |
![]() |