|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Wiec tak jak w temacie. Mam zamiar byc sorcererka ale nie wiem do ktorego miasta najlepiej sie udac. Gdzie najlatwiej i najwiecej zarobic (i kasy i expo). Prosze o wypowiedzi szczegolnie doswiadczonych graczy (TO nie znaczy ze niedoswiadczenie maja sie nie odzywac) ^^
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Polecam Carlin lub Venore - bliskie expowiska, sporo rodaków. Odradzam Thais ('stolica PK') i Ab'Dendriel (niemożnośc kupna czarow dla sorca).
Podsumowujac, na Twoim miejscu wybrałbym Carlin.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() |
![]() idz do Venore bedziesz mial blisko roty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Narazie 1 pkt dla Carlin i 1 dla Venore. Prosze o wypowiedzi wiecej osob bo nie moge sie zdecydowac ... ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() A powiedzmy ze bede Druidem. Czy dla Druida dobre sa te same miasta co dla sorca ? W koncu to tez postac czarujaca ?? I jeszcze 1. Gdzie w ktorym miescie polowac ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2003
![]() |
![]() Jak druid to carlin i ab'denriel...tylko ze do expowiska troche daleko np: do kopaln
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
P.S. - Jeśli wybierzesz profesje druida gorąco polecam Ab'Dendriel.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2003
![]() |
![]() najlepiej wybrac miasto venore albo carlin i przejsc do AB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
Lokacja: I co z tego że nie USA?
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja osobiście polecałbym Ab'Dendriel strasznei duzo tma ziomali....wrpawdzie nei ma mage guild ale do Carlin eidaleko
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
![]() |
![]() Ja osobiście zachęcam do osiedlenia się w Ab(najpierw idziesz do Carlin, a stamtąd idziesz do Ab bo inaczej sie nie da). W carlin jest mnóstwo pk, więc tam odradzam. Dla mnie AB jest number 1.Sama w nim mieszkam i jestem bardzo zadowolona. Masz blisko trolle, do kopalń kawałeczek i nie ma dużo pk. Zdarza się, ale dość rzadko.To prawda, że żeby kupić czary musisz iść do Carlin, lecz to naprawdę jest blisko i mozesz wybijać króliki i deery żeby sobie jedzonka nazbierać. Przyjemne z pożytecznym
![]() Pozdrówka for all! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Chyba wybiore Carlin i udam sie do Ab ale pytanie ... czy znajde tam przyjaciol ??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 10 2003
|
![]() Mi sie podoba ab (ja sorc) a co do czaroow to i tak 1 na tydzien sie kupuje czar i tak coraz zadziej(tylko sie do carlin przejsc wystarczy) a przynajmiej w ab wiecej polakoof jest (przynajmiej ja tak sadze)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() Ab Rulezzz... Grałęm palkiem w carlin i mniePKowali ciągle a w AB jest spokojnie nie ma tam PKerów prawie jedynie w podziemiach i pzoa maistem siedlisko Polaków
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2003
|
![]() Ja radze iść do AB bo tam są trole pod nosem.Ja wiem
tam gdzie można tam wszystko kupić.Moge pomuc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: w domu
Imię: Krzysiu Malutki
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 79
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() najlepiej to wlasnie venore bo tam masz i trolle i rotwormy pod nosem i jest tam extra zawsze extra atmosfera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
![]() |
![]() Podjęłaś słuszną decyzję.
![]() W Ab nie ma jak wczesniej wspomnialam pk i jest tam naprawdę bardzo dużo Polaków, więc zawsze będziesz miała do kogo zagadać. Powodzenia, będziesz miała spox. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() kazo tez jest fajne biorac pod uwage ze nie ma tam (prawie) pk i mozesz tam kupic czary dla sorca, a do jaskini masz ze 100 m
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: w domu
Imię: Krzysiu Malutki
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 79
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() no ale co jak co to wlasnie venore jest najlepsze dla wszystkich profesji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() ja zawsze nie lubilem venore w ktorym pk mnie gnebilo codziennie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
eX Moderator
![]() |
![]() Jeszcze jedno.
To ze AB'Dendriel jest "typowo polskie" ma rowniez swoje wady. Przykładowo ja napiszę "SELL BP OF SD & P-SET/sprzedam to i owo", a za chwile zostaję zaspamowany wiadomościami typu: "Ja polak - daj mi p-set za darmo", "sprzedaj ziomkowi SDki za 1/5 ceny", "ściga mnie cała gildia bo zabiłem im spidera podczas traningu, help me plx". Wniosek nasuwa się sam...
![]() |
![]() |